modna dominacija

Kad želi da svi drhte pred njom – BIRA OVO! Džej Lo se vratila svom proverenom triku za oduzimanje daha

Ni dekolte, ni šlic, ni pripijedna odeća... Najveća modna tajna Dženifer Lopez daleko je jednostavnija!

Dženifer Lopez očigledno ima omiljenu boju kada je reč o posebnim prilikamafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Latinoamerička muzička diva Dženifer Lopez ovih dana promoviše svoj novi film "Venčanje za umreti" (eng. Shotgun Wedding), komediju čija se premijera očekuje krajem meseca.


Budući da u ovoj komediji, koju je snimala baš dok su Ben Aflek i ona obnavljali svoju ljubav, igra mladu, ona se uglavnom pojavljuje u svetlim tonovima u poslednje vreme i uvek izgleda zanosno.


Tim povodom, Džej Lo je gostovala u emisiji čuvenog Džimija Kimela, a na snimanju se pojavila u otmenom kaputu bele boje. U pitanju je dugačak model sa efektnim zlatnim dugmićima, koji naglašava ramena i strukiran je, a ima upečatljive izreze pri dnu rukava.

 

Dženifer Lopez obožava svetle tonove, a kad je posebno važan trenutak - nosi belo od glave do petefoto: gotpap / StarMax / Profimedia

Naizgled jednostavan kaput klasičnog dizajna obiluje interesantnim detaljima, poput dubokih džepova i ojačanog pojasa, a umesto revera ima samo kratku kragnu i večno modernog je A-kroja.


Pevačica i glumica upotpunila je svoj izgled vrtoglavo visokim potpeticama, odnosno kožnim belim cipelama s platforamama koje potpisuje Andrea Vazen.

 


Ovo je, inače, stari i pouzdani trik Dženifer Lopez – kad joj je posebno važno da ostavi utisak, ona bira belu boju.


U mnogim bitnim svečanim prilikama videli smo je u pretežno ili potpuno beloj odeći i obući, koja joj pomaže da se još više istakne i izdvoji se iz grupe superslavnih. Isto tako, čak i u svakodnevnim situacijama, najradije nosi belo koje i najležernijim stajlinzima daje šik notu.


Bela boja je, iako u domenu modne klasike i siguran način da oduševite, pomalo riskantna jer ne stoji svakoj ženi, u zavisnosti od tena i boje kose. Ipak, Džej Lo nam je bezbroj puta pokazala da ne postoji ništa u čemu ona izgleda bilo kako osim spektakularno, pa ni belo nije izuzetak.

 

Podsetite se još nekih belih autfita Dženifer Lopez.

 

FOTO: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Profimedia