Nikada ih ne viđamo u javnosti, sinu su oduvek najveća podrška: Evo kako izgledaju RODITELJI MILANA MARIĆA

Naš poznati glumac krupnim koracima gradi sjajnu glumačku karijeru 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od naših najpopularnijih mladih glumaca Milan Marić vrednim radom i trudom je uspeo da postigne neverovatan uspeh u proteklih nekoliko godina. Milan je rođen u Beogradu pre 33 godine, a talenat za glumu pokazivao je još kao dete.

 

Odrastao je u prosečnoj beogradskoj porodici sa roditeljima, majkom Gordanom i ocem, koji mu je bio velika podrška još od najranijih godina.

 

Prve glumačke korake Marić je napravio u Omladinskom pozorištu „Dadov“. Nakon što je 2013. godine diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu postao je član ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

 

 

Na sceni matične kuće odigrao je brojne predstave, a sarađivao je i sa drugim teatrima, poput Kruševačkog pozorišta, Ateljea 212, Beogradskog dramskog pozorišta (BDP) i drugih.
 

Milan Marić je oduvek znao da će se baviti glumom iako niko u njegovoj porodici nije imao dodira sa umetnošću.

 

Mama je čitav radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok je tata bio komercijalista. Imao je svoju firmu. Oboje su sada u zasluženoj penziji ‒ ispričao je jednom prilikom glumac, koji ima brata i sestru po ocu.

 

 

Prve dane života proveo je u Mirijevu, odrastao je na Banovom brdu i, mada je uvek imao slobodu da se bavi onim što želi, da je bilo po očevom, postao bi fudbaler.

 

‒ Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao ‒ ispričala je njegova majka Gordana prilikom jednog televizijskog gostovanja.

 

 

Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad, pa je morao da prekine sa tim sportom.

 

Ponosna majka Gordana istakla je da je Milan divan i pažljiv sin koji ih je, kada su bili u karantinu zbog korone, redovno snabdevao neophodnim potrepštinama, a uz ono što bi mu oni stavili na spisak donosio je svašta još po svom izboru.

 

 

Rano sam otišao od kuće da probam da živim sam. Trudim se da imam što zdraviji i normalniji odnos sa roditeljima i da ih ne opterećujem svojim problemima, već da oni pokupe ono što je lepo, a da ovo drugo kroz šta prolazim ne mora da ih opterećuje ‒ istakao Milan, koji povremeno na društvenim mrežama objavi neku fotografiju iz porodičnog albuma.

 

Milan se nedavno pojavio na premijeri projekcije prve epizode serije "Pad" i tom prilikom je oduševio sve pripadnice lepšeg pola. Kako je jedan od najpoželjnijih glumaca izgledao pogledajte u galeriji 

 

FOTO: Ata images
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages