ASTRO

Petak 13. neće svakoga UDARITI istom jačinom: Jarac će pokazati MOĆ, dok će Vodolije krenuti u nepoznato (ZA SVAKI ZNAK)

Petak 13. je dan koji bi, po pravilu onih koji su sujeverni, trebalo izbegavati.

Lepa ženafoto: Dean Drobot/Shutterstock

Bez obzira na to da li verujete ili ne, svi se malo zamislimo kada je petak 13. i obratimo pažnju na neke sitnice koje do tad ne primećujemo.

 

Međutim, bez obzira na sve negativnosti koje se vezuju za taj dan, vaš horoskop ne bi trebalo da vas brine. Bićete ispunjeni brojnim mogućnostima, vizijama i nadama.

 

Ovan

 

Osetićete novu energiju i emocije koje će vas preplaviti. Potrudite se da iskoristite magiju svog okruženja na najbolji mogući način.

 

Bik

 

Počećete ponovo da obraćate pažnju na sebe. Videće se izraziti napredak na radnom mestu, što će vam donei uspeh i kada je vaš ugled u pitanju, ali i poznanstva sa moćnim ljudima.

Blizanci

 

Vi ste nezaustavljivi. Ničega se ne plašite i očekuje vas velika slava u narednom periodu. Bićete jako kreativni, pa to iskoristite za neke buduće projekte koji će biti jako uspešni.

 

Rak

 

Pred vama će biti ni preterano uspešan dan, ali ni dan koji će vas razočarati. Sve će biiti u nekom balansu, a na polju romantike i ljubavi je bitno da sledite svoju intuiciju.

Nastavak na sledećoj strani...

Lepa ženafoto: Look Studio/Shutterstock

Lav

 

Volite da budete okruženi porodicom i prijateljima, a to će vam i oterati dosadašnju lošu energiju koju ste osećali. Možda ćete se i zaljubiti uprkos opiranju, stoga obratite pažnju.

 

Devica

 

Spremni ste na rizik, a to što ste toliko vredni govori o vama samo da ćete uspeti, petak 13. vam neće doneti ništa loše. Pustite sebi više zabave i videćete kako će uspeh na svim drugim poljima sam doći.

Vaga

 

Vi otvoreno pokazujete osećanja, što vam pomaže i u vašem samoizražavanju, a osim u partnerskim odnosima, bićete uspešni i u polju prijateljstva.

 

Škorpija

 

Sve što skrivate unutar sebe vreme je da priznate i oslobodite se pritiska. Vaši ciljevi i snovi u vezi bi trebalo da postanu javni, a petak 13. je pravo vreme za to.

Nastavak na sledećoj strani...

Lepa ženafoto: maxbelchenko/Shutterstock

Strelac

 

Vaša prijateljstva će ovog dana cvetati! Veze na jedan dan će se ponovo vratiti u vaš život. Međutim, istovremeno ćete postati svesni nekih stvari, pa ćete stoga imati vrlo uzbudljiv dan.

 

Jarac

 

Dobićete šansu da pokažete svu svoju moć baš u petak 13. Bićete i prefinjeni i genijalni u svim svojim idejama, a vašoj harizmi neće moći niko da odoli.

 

Vodolija

 

Dobićete novu energiju kad je posao u pitanju, a nove avanture će vas povući sa sobom i poželećete da krenete u nepoznato. Vašem šarmu i duhovitosti neće moći niko da odoli.

 

Ribe

 

Bićete jako posvećeni svemu što radite, pa ćete poželeti i da ulažete novac, ali najpre obratite pažnju na sve moguće rizike. Sledite svoj instinkt kada u finansije u pitanju i sigurno nećete pogrešiti.