(FOTO)

On je fudbalski sudija koji piše pesme, a nju ćete tek ZAVOLETI: Ova MLADA GLUMICA je ćerka Dejana Nedića

On je međunarodni fudbalski sudija i direktor jedne srednje škole u Beogradu, a prethodnih dana tokom Mundijala ste pratili i njegova pojašnjenja utakmica.

Dejan Nedićfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Dejan Nedić je jedan od istaknutih fudblaskih sudija, iako je sudio i utakmice u Ligi šampiona, neostvarena želja mu je derbi, međutim, kako važi za jednog od najvatrenijih navijača Crvene zvezde, to ipak nije bilo moguće. 

 

Pored sporta i prosvete u kojoj je jako uspešan, pa je nagrađen i Svetosavskom nagradom u oblasti obrazovanja, ovaj svestrani čovek već decenijama piše pesme. 

 

Njegovu kompozicija "Tužni boem" u izvođenju Krste Petrovića na "Beogradskom proleću" 1994. godine, stručni žiri je proglasio najboljom, a pesma "Balalajka", koju je 1997. godine otpevala Mira Pejić Armenulić osvojila je drugo mesto.

- Muzika me odmara i opušta. Moje pesme su tužne, a ja sam u stvari radostan i srećan čovek - kaže Dejan.

 

Kako i sam kaže, voli da peva ćerkama, koje su muzički obrazovane i jako veliki kritičari, a upravo porodica ima najveće zasluge za sve njegove uspehe. Dejan je ponosan na stariju ćerku koja je završila Ekonomski fakultet, dok je mlađa jako uspešna na Fakultetu dramskih umetnosti.

Mlada glumica Nina Nedić je sigurno velika nada domaćeg glumišta, a sudeći po Instagramu, ona je jako upečatljiva i neguje svoj stil, koji je danas retkost.

Ako malo bolje prelistate njen profil, primetićete da je mlada Nina ista otac, a ukoliko je od njega nasledila šarm i smisao za humor, sigurno će biti jedna od uspešnijih glumica u budućnosti.