venčavali su se čak tri puta

U Žikinoj dinastiji su vas NASMEJALI samo jednom scenom: Ova GLUMICA je supruga legendarnog Dragomira Bojanića Gidre

Praznici ne pružaju pravi doživljaj kada se u tom periodu ne bi emitovali kultni filmovi.

Dragomir Bojanić Gidrafoto: Youtube Printscreen

Decenijama gledamo Žikinu dinastiju, ne postoji osoba koja nije odgledala bar nekoliko puta, ali je zanimljivo da svaki put iznova ti filmovi privuku pažnju i gledanost koja ruši rekorde.

 

Legendrarni Dragomir Bojanić Gidra je tumačio jednog od glavnih likova, a o svom životu nikada nije želeo da priča preterano u javnosti.

 

Malo je poznato da je glumac bio u braku sa koleginicom, sa kojom je imao i zajedničke projekte, a dobili su ćerku Jelenu. Naime, Gidra je bio u braku sa Ljiljanom Kontić, njihova ljubav je bila na prvi pogled, a venčali su se još 1966. godine.

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - rekao je jednom prilikom Gidra.

 

Zanimljivo je da je njihov brak bio prepun turbulencija, za trideset godina zajedničkog života razveli su se dva puta i tri puta venčavali. Upoznali su se na studijama glume, Ljiljana je bila dve godine starija od Gidre. 

Ćerku Jelenu su dobili 1970. godine.

Ljiljanu Kontić naša publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, a kadar je delila sa suprugom u kultnom serijalu „Žikina dinastija„, tačnije u delu pod nazivom “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”, gde je glumila profesorku muzike Miši i Nataši. Osim u „Žikinoj dinastiji“, Ljiljana i Gidra su imali zajednički angažman u filmu „13. jul“ iz 1982. godine.