VRATILA MU OSMEH NA LICE

Geogrina Rodriges dobro zna šta će Ronalda DOVESTI DO LUDILA: Lepotica mužu dala poklon o kojem bruji ceo SVET

Vreme praznika je vreme darivanja, a ovogodišnji božićni poklon Ronaldo će pamtiti do kraja života 

foto: Instagram

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nije bio dobre volje još od kada njegova ekipa nije uspela da se izbori za neku od prvih pozicija na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Pomalo depresivnog fudbalera odlučila je da oraspoloži njegova supruga, lepotica Georgina Rodrigez. Ona se na društvenim mrežama pohvalila da je Ronalda obradovala Rols Rojsom, vredim 285.000 evra.

 

Ona nije izdržala, a da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama ne podeli snimak koji je odmah postao viralan. 

 

 

Uz snimak lepa Georgina napisala je sledeće reči:

 

- Magično božićno veče. Volim vas. Hvala Deda mraze - napisala je Georgina uz snimak na kom se vidi kako je Ronaldo reagovao na ovo iznenađenje.

 

Uprkos ne preterano lepom periodu iza njega, kada je karijera u pitanju, Portugalac deluje srećno, a odmah je seo i "testirao" novog četvortočkaša.

 

 

Ipak, i on se potrudio da svojoj porodici ulepša praznike. Najstarijem sinu, Kristijanu Ronaldu Junioru kupio je konzolu za igranje sa papučicama za vožnju i volanom, dok su ćerkice dobile bicikl.

Nakon teškog rastanka sa Mančester junajtedom i teškog poraza od Maroka na Svetskom prvenstvu u Kataru Ronaldo je odlučio da sa svojom porodicom ode na odmor. 

 

Nakon toga fudbaler bi trebao da odluči u kom pravcu će ići dalje njegova karijera. Portugalac čeka još uvek novi ugovor, a kao naredna destinacija navodi se Saudijska Arabija, gde bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa Al Nasrom do 2025. godine, vredan 500 miliona evra.