kakva žena!

Ona ima 58 godina i VILICE PADAJU kad se obnaži: Fotografija Monike Beluči koja će vam se danima vrzmati po mislima

Jedna od najlepših žena u istoriji filma bez sumnje je Monika Beluči, koja starenje prihvata sa osmehom i jednako zrači kao pre više decenija

foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Italijanska glumica Monika Beluči (58) žena je koja nema problem sa starenjem i ponosno nosi svoje godine i bore i izgleda – veličanstveno!


Filmsku divu smo u prošlosti više puta viđali u obnaženim izdanjima i editorijalima, što proteklih godina nije često slučaj, ali sada je napravila izuzetak i očarala nas jednako kao pre dvadeset godina.


Monika Beluči pozirala je za popularni nemački magazin "Madame", za koji je dala i ekskluzivni intervju, a na naslovnoj strani našla se u providnoj bluzi s rolka-okovratnikom, koju krase nizovi zlatnih šljokica. Glumica nije nosila grudnjak ispod ovog provokativnog komada, a zlatni tonovi posebno ističu njenu lepotu i izgledaju sjajno sa zemljanim tonovima šminke.

 


"Kakva žena, može samo da se ponosi svojim izgledom", "Koliko je tužno videti Madonu s veštačkim balonima od grudi posle ove prirodne lepote", "Monika, uvek budi ovako ponosna na sebe"... neki su od komentara.
Italijanska glumica u više navrata je pričala o tome kako doživljava normalan proces starenja.


Kako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina izjavila, smatra da su znaci starenja na njenom licu šarmantni. Prvi put je shvatila koliko je ostarila kada je gledala Kusturičin film "Na ml(ij)ečnom putu", ali nije se previše potresla.

 

FOTO: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Primetila sam linije oko očiju i svuda. Deset godina pre toga nisam ih imala. Sada vidim koliko sam se promenila na ekranu. Zbog toga gledam na sebe sa saosećanjem. Nisam rekla: "O, moj, bože, monstruozne su!", ne, mislim da su moje bore šarmantne – rekla je tada Monika.


Prilikom promocije filma "Spektar", iz serijala o Džejmsu Bondu 2015. godine, mnogi su isticali da je Monika Beluči najstarija "Bondova devojka", a ona u tome nije videla ništa loše.


Ne smeta mi to što me vide kao zrelu ženu. Morati biti takvi kakvi jeste. Možda ću za 10 godina izgledati loše i predomisliti se jer ću imati previše bora. Ali trenutno mi je to sasvim u redu – istakla je tada glumica.