(FOTO)

Svojom pojavom hipnotisala London: Jedina GLUMICA iz REGIONA na proslavi godišnjice filmova o Džejmsu Bondu

U Londonu je u sredu uveče održana proslava povodom 60 godina od prvog filma o Džejmsu Bondu.

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ovim događajem se obeležava 60 godina od objavljivanja debitantskog filma o Džejmsu Bondu Dr No iz 1962. godine, sa Šonom Konerijem u glavnoj ulozi.

 

Ceo šou je predvodio još uvek aktuelni Džejms Bond Danijel Krejg, koji je izgledao prilično otmeno u klasičnom crnom odelu uz koje je iskombinovao crnu leptir mašnu i belu džepnu maramicu na sakou.

 

Holivudski glamur je na crveni tepih je donela i glumica Hejli Atvel, koja je zablistala u svetloplavoj prozirnoj haljini od muslina sa impresivnim dekolteom koji je još više naglašen zlatnim korsetom koji je nosila.

 

Međutim, ono što nas je prijatno iznenadilo jeste što smo na slikama sa ovog prestižnog događaja mogli da vidimo i jednu srpsku glumicu.

 

Naime, jedina glumica iz regiona koja je prisustvovala ovoj ceremoniji je bila Jelena Gavrilović

 

Uvek poznata po besprekornim i elegantnim kombinacijama, Jelena je za ovu priliku odabrala raskošnu crnu haljinu na jedno rame i sa dubokim šlicom te masivnom mašnom na leđima koja je ovom modnom izboru dala poseban pečat.

 

Ono što je zaokružilo autfit bio je unikatan nakin u vidu masivne ogrlice i aksesoar koji je uokvirio levu stranu njenog lica.