ASTRO

BIK – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Druga polovina godina ključna za FINANSIJE, kraj oktobra donosi ROMANSU

Pred vama je veoma važna godina.

foto: Shutterstock/Allexxandar

Bikovi, kakva vas godina očekuje, saznajte u nastavku.

 

  • Godina u kojoj treba da se fokusirate i budete odlučni

 

Završava se još jedna godina u kojoj ste pokušavali da sve uradite sami, još jedna godina u kojoj ste bili tipičan predstavnik znaka: pomalo zabavni, mnogo romantični i ekstremno tvrdoglavi. Zapravo, radili ste upravo ono što ste mislili da je u tom trenutku najbolje i to je pretpostavljamo dovoljno. Ipak, u novoj godini bi trebalo da istražite nove mogućnosti i da se povežete sa ljudima na tom putu. Iskoristite moć slobodne volje i preusmerite kočije vašeg života u pravac koji želite.

 

Prema godišnjem horoskopu, trio Saturn, severni mesečev čvor Rahu i Jupiter će igrati značajnu ulogu u vašem životu. Ovaj trio će biti otežavajuća okolnost za vas u prvom kvartalu godine, ali ipak će vas blagosloviti obiljem uspeha u svim glavnim aspektima života.

 

Godišnje predviđanje za 2023. dodaje da Sunce u prvim mesecima godine može doneti nekoliko problema u karijeri. Ipak, pripadnici znaka koji su već dugo u nekom biznisu biće svedoci ekspanzije poslovanja.

 

U prvom kvartalu godine Biku se predlaže da praktikuje mir i izbegava agresivan stav. Zbližavanje sa članovima porodice biće jedan od vaših prioriteta ove godine. Osim toga, očekuje se da će vam jačanje vaše vladajuće planete, Venere, ove godine doneti brojne benefite u ljubavi i karijeri.

Kada je u pitanju ljubav, Bikovi nisu poznati kao predatori, a to će se zadržati i u toku naredne godine.

 

Ovo će eventualno odložiti izglede za pronalaženje ljubavi, zbog čega ćete se nekada osećati usamljeno i tužno. Da biste prevazišli tugu, možete da razmislite o "dejtovima". Ipak, zaštitite se od preranog vezivanja za bilo koga i svakoga.

 

Ove godine ćete upoznati mnogo novih ljudi i možda ćete planirati putovanje sa njima. A kad već spominjemo putovanja, Rahu vam može doneti iznenadne šanse za poslovna putovanja u drugoj polovini godine. kada je ljubav u pitanju, a osećaj će se zadržati i ove godine. Ovo će na kraju odložiti izglede za pronalaženje ljubavi, zbog čega se ponekad osećate usamljeno i tužno, kaže horoskop Bika za 2023. Da biste prevazišli tugu, možete razmisliti o zabavljanju. Međutim, zaštitite se od preranog vezivanja za bilo koga i svakoga. 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

foto: SunKids/Shutterstock
  •  Bik: Ljubavni horoskop za 2023. godinu

 

Februar, oktobar i decembar biće najpovoljniji meseci za romantične veze. Upravo tokom ovih meseci glavna planeta ljubavi Venera stvaraće harmoniju u odnosima koje Bik kreira. Kraj oktobra će verovatno doneti nova poznanstva i burne romanse, piše Sensa.

 

A u decembru se čak i prolazne avanture mogu pretvoriti u ozbiljnu i stabilnu vezu. Manje turbulencije u sferi romantike očekuju vas krajem leta i početkom jeseni kada Venera započne retrogradni hod.

Mnogi parovi tada mogu biti na testu, postoji rizik od preljube ili laži. Takođe, moguće je da će se pojaviti i manja nostalgija za bivšim ljubavima, kao i susreti sa ljudima koji su odavno izašli iz vašeg života.

 

Tokom leta Bik će više biti posvećen porodičnim odnosima, nego ljubavnim romansama. U letnjim mesecima je važno da pazite kome poklanjate srce kako biste izbegli razočaranje.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

foto: Shutterstock
  • Bik: Finansijski horoskop za 2023. godinu

 

U drugoj polovini godine, planeta sreće Jupiter će pomoći Biku da poboljša svoje materijalno stanje. Od 16. maja do kraja godine "plivaće" kroz njihovo sazvežđe, dajući nove mogućnosti da poveća prihode i donese sreću.

 

Međutim, periodi pomračenja Sunca i Meseca mogu doneti poteškoće i izazvati promene koje će Bika naterati da preispita porodični budžet.

 

Od 11. aprila do 6. maja predstavnici ovog znaka mogu imati problema sa novcem. Ali sreća neće napustiti Bika.

 

Gotovo sigurno će moći da nađu izvor dodatne zarade. Nove korisne veze i poznanstva koja sudbina baci u ovom periodu doneće finansijsku korist.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

foto: Shutterstock
  • Bik: Zdravlje u 2023. godini


Do sredine maja 2023. uticaj Jupitera će pomoći Biku da ojača svoju snagu. Imaćete šansu da se oslobodite emotivnog tereta.

 

Najvažnije je da izbegavate stres i da pronađete fizičku aktivnost koja vam prija. Ne odlažite lekarske preventivne preglede.

 

Takođe je neophodno kontrolisati ishranu i pridržavati se laganih obroka.