ASTRO

Dnevni horoskop za 25. novembar: Ovnovima će ponestati psihičke snage, Device će ZBOG NEKOGA biti neraspoložene

0

Otkrijte šta vas to novo očekuje narednog dana...

foto: 4 PM production/Shutterstock
foto: 4 PM production/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Povoljan aspekt donosi vam u ovom periodu srećan splet okolnosti u poslovanju i poslovnim partnerima. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednog neodoljivog Lava ili Vodoliju i da se ubrzo upuste u vezu. Psihička snaga je jedino što vam nedostaje. Imunitet vam je oslabio, ali vi ste jaki.

 

BIK

 

Planetarni aspekti su povoljni za početak novog biznisa i uspostavljanje unosne poslovne saradnje sa nekim prijateljima. Bikovi koji su u vezi osećaju duboku potrebu da nešto bitno promene u vezi sa partnerom. Vaša osetljivost dolazi do izražaja.

BLIZANCI

 

Očekuju vas pohvale nadređenih budući da ste postigli natprosečne rezultate koji vam uskoro najavljuju i napredak. Blizanci koji su u vezi osećaju pojačanu potrebu za nežnostima, pa se mogu naći u iskušenju da započnu čak i tajnu vezu. Trebalo bi da počnete da se bavite sportom.

 

RAK

 

Uspešan početak privatnog biznisa i povećan obim posla doneće vam posebno zadovoljstvo u vidu unapređenja finansijske situacije. Sada je pravi trenutak da se dotaknete i spornih tabu tema u razgovoru sa partnerom. Šetajte se, družite i radite sve što vam prija.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker