lepše je s kulturom

Šta Milica Tragačica uradi kad nešto ne zna? Lekcija srpske PRINCEZE OD ZNANJA iz koje svi mogu da uče

Ne samo što je Milica Jokanović ispravila ovaj propust nego je bogatija za jedno divno iskustvo

foto: Youtube Printscreen, RTS

Milica Jokanović, jedna od najpoznatijih domaćih kvizomanki i Tragačica u kvizu "Potera", nedavno se našla u situaciji koja je za nju prava retkost – nije znala odgovor na jedno pitanje.


Naime, nakon što je u pomenutoj emisiji upitana koji je naziv mjuzikla Pozorišta na Terazijama koji je dobio ime po pesmi Momčila Bajagića Bajage, ponuđeni su joj odgovori: "Plavi safir", "Sa druge strane jastuka" i "Šou počinje u ponoć". Milica je odgovorila i "Šou počinje u ponoć", ali je tačan odgovor – "Sa druge strane jastuka".

 

U pitanju je predstava po tekstu Stevana Koprivice čiji je glavni junak Beograd, a u njoj igraju Slaven Došlo, Milena Živanović, Danijel Korša, Žarko Stepanović, Vladan Savić...


Milica Jokanović, poznata po nadimku Princeza od Znanja, smatrala je da je ovakav propust nedopustiv, a ne samo što je sama upotpunila svoje znanje o kulturi naše zemlje nego je otišla i da odgleda pomenuti mjuzikl.


Ona je uživala u nezaboravnoj predstavi, a potom je Instagramu osvanula fotografija za koju je Milica pozirala s glumcem Slavenom Došlom.

 


Po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl Pozorišta na Terazijama? Milica sada zna odgovor, jer je gledala mjuzikl i tom prilikom upoznala Slavena Došla, glavnu zvezdu ovog spektakla. Naša Milica je bogatija za odgovor na još jedno pitanje, a za mjuzikl kaže - topla preporuka – stoji u ovoj objavi.

 

FOTO: Youtube Printscreen, RTS
FOTO: Youtube Printscreen, RTS
FOTO: Screenshot
FOTO: Printscreen RTS
FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: Youtube Printscreen