TAKO JEDNOSTAVNo A EFEKTNo

Uz crne čizme do kolena ovaj odevni predmet stoji kao saliven: Anđelka Prpić u šik kombinaciji koja odiše glamurom

Kada umesto toplih letnjih dana stignu hladni zimski sve što treba da uradite kako biste bili dobro raspoloženi jeste da se obučete po svom ukusu 

foto: Damir Dervišagić

Prefinjen, istančan i odmeren - tri su reči kojima se može opisati modni stil naše poznate glumice Anđelke Prpić.

 

U poslednjih nekoliko godina Anđelka je bila deo velikih glumačkih projekata, ali se čini da ju je uloga svoje imenjakinje Anđelke u seriji "Andrija i Anđelka" proslavila.

 

Njen glumački talenat je neosporan, ali ona poseduje mnogo više od toga. Harizma, pozitivna energija i šarm su njeni aduti, a pred njenim osmehom tope se i najtvrđa srca. 

 

 

Tokom večerašnje premijera dugoočekivanog superherojskog Marvelovog filma "Crni panter: Vakanda Zauvek“ lepa Anđelka je još jednom zablistala u prelepoj odevnoj kombinaciji koja je, sigurni smo, po merama mnogih žena.

 

Ona je za ovu priliku odabrala crnu kombinaciju sačinjenu od šortsa i jednostavne majice, ali to svakako nije bilo ono što je izazvalo oduševljenje.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

 

Uz ovu možda pomalo neobičnu kombinaciju Anđa je ponela crne čizme do kolena na visoku štiklu, koje su ovoj kombinaciji dale poseban šarm.

 

Kako bi autfit oplemenila i učinila ga upečatljivijim, Anđelka je ponela prelepi dugački kaput krem boje. Uz sve to glumica je ponela malu crnu torbu koju je opušteno nosila u ruci dok je zadovoljno pozirala pred objektivima fotoaparata. 

 

Tako jednostavno, a tako savršeno, zar ne?