savršen par

U braku su 5 godina, imaju 2 dece i neizmerno se vole: Mnogi ne znaju da je ova LEPOTICA supruga glumca Miljana Prljete

Glumca Miljana Prljetu smo upoznali kroz mnoge domaće serije, filmove i pozorišne predstave

foto: Instagram

Poznati glumac Miljan Prljeta jedno je od lica koje već dugi niz godina gledamo na daskama koje život znače. U proteklom periodu svojim glumačkim sposobnostima pobrao je simpatije publike širom Srbije.

 

Rođen je u Mostaru, 6. maja 1980. godine. Iz rodnog grada izbegao je sa porodicom zbog rata. Došavši u Srbiju tu je završio osnovu i srednju školu, a potom upisao dva fakuteta.

 

 

Kako nije mogao da se odluči šta će njegov životni poziv da bude upisao je veterinu i glumu. Ipak, njegove želje su se kasnije iskristalisale i izbor je pao na glumački posao.

 

Miljan nije imao lako detinjstvo. Traume koje je doživeo tragajući za ocem tokom ratnih godina i dalje mu bude tugu. Gostujući u jednoj emisiji glumac je otkrio kroz kakve teške trenutke je prošao.

 

Ipak, ono što ga danas veoma raduje i zbog čega sebe smatra za vrlo srećnog čoveka jeste porodica, supruga Ljubica s kojom ima sina i ćerku.

 

 

Miljan i Ljubica su se venčali pre 5 godina, a glumac je svojevremeno za domaće medije otkrio i šta je to što ga je privuklo kod Ljubice.

 

- Moju Ljubicu sam upoznao sasvim slučajno, u bašti jednog restorana. Privukla me je njena energija, osmeh, pristojnost i lepota. Upoznali smo se i kruna svega je zajednički život. Mnogo sam srećan zbog toga i često razmišljam o tome da me je sudbina te večeri uputila na nju. Ne postoji recept za uspeh u bilo čemu, pa ni u braku. Da postoji, sve bi uvek i svuda bilo savršeno. Ja smatram da je razumevanje i razgovor put ka uspešnom braku i uopšte uspešnim međuljudskim odnosima.

 

Pre braka Miljan i Ljubica su nekoliko godina bili u vezi. Kada je trebalo da prave svadbu dugo su je planirali, jer su želeli da sve bude onako kako su zamišljali.

 

 

Sada kada imaju dvoje dece trude se da porodicu održe zajedno, da što više vremena provode zajedno, a glumac je istakao da je zdrava i jaka porodica ono na čemu je zahvalan Bogu.

 

Iako se Ljubica sklanja od očiju javnosti zahvaljujući društvenim mrežama možemo videti da je ona jedna zaista lepa žena, a njen osmeh govori koliko je pozitivna i srećna.