nisu svi oduševljeni

"Ona je PREVIŠE DOBRA za njega!" Bela i porodica Hadid imaju različita mišljenja o vezi lepe Điđi i Leonarda Dikaprija

Supermodel Bela Hadid navodno veruje da bi Điđi trebalo da se fokusira na nešto drugo umesto što je dopustila "najvećem holivudskom lovcu na manekenke" da je zavede

foto: EPA-EFE/DJ JOHNSON


Možda je glumac Leonardo Dikaprio san mnogih žena širom sveta, ali ako pitate Belu Hadid – njena sestra Điđi Hadid mogla je da nađe i boljeg dečka!


Još uvek nema zvanične potvrde da je oskarovac, koji je nedavno raskinuo s manekenkom Kamilom Morone, u vezi sa supermodelom Điđi Hadid, ali oni su u više navrata viđeni zajedno, a poznato je da je Leo bio u istom hotelu u kom je Điđi boravila tokom Nedelje mode u Parizu.


Budući da je mlada lepotica veoma bliska sa svojom rođenom sestrom i koleginicom Belom, svi se pitaju kako mlađa od sestara Hadid reaguje na ovu vezu, a strani mediji javljaju da Bela nije oduševljena.

 

Kako izvor blizak sestrama tvrdi, Bela misli da je Điđi "previše dobra" za Leonarda Dikaprija i ne sviđa joj se to što on ide iz veze u vezu.


Način na koji je on skočio na Điđi bez pomisli na svoju bivšu devojku joj je užasan – kaže neimenovani izvor.


Ona brine da će Điđi na kraju viti povređena i posramljena – dodaje.

 

foto: LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela, takođe, misli da njena sestra mora pre svega da se fokusira na svoju ćerku Kaj, koju ima s britanskom muzičkom zvezdom Zejnom Malikom, umesto što je dopustila "najvećem holivudskom lovcu na manekenke" da joj okupira pažnju.


Navodno mlađa sestra Hadid nije jedina kojoj se ne dopada Leonardo – veći deo porodice nije oduševljen ovom Điđinom vezom i jedva čekaju da mu vide leđa. Ranije se, međutim, pisalo da je njihova majka Jolanda zadovoljna zbog ove veze jer će se tako Điđi konačno još više udaljiti od Malika.

 

FOTO: Instagram
FOTO: EPA-EFE/JUSTIN LANE
FOTO: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Mohameda Hadida, Điđinog i Belinog oca, pitali su krajem septembra šta misli o njenoj vezi s glumcem, a on je tada odgovorio:


Ne komentarišem lične odnose moje ćerke. Ne pitam se ja s kim će se viđati.


Nakon što su se pojavile glasine da se Hadidu ne dopada Leo, on je istakao da nema ništa protiv njega, da je Dikaprio "vrlo ljubazan čovek" i da ga je upoznao pre pet godina. Tada je dodao i da misli da su Điđi i Leonardo samo prijatelji, kao i da se i oni poznaju dugo.