Pun mesec

Dolaze pojačane emocije i nova iznenađenja: Kako će PUN MESEC u septembru uticati na vaš horoskopski znak?

Poznat kao godišnji žetveni mesec zbog svoje blizine jesenjoj ravnodnevici, takođe je poslednji veliki mesec leta, tako da ćete želeti da znate kako će to uticati na vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock

Leto se bliži kraju, ali prvo je vreme da ga poljubite za rastanak uz svetlucavi trenutak punog meseca koji oživljava vaše snove. Pun mesec u septembru 2022. izlazi 10. septembra i pojačaće emocije i doneti neka iznenađenja na kraju sezone.

 

To se dešava usred prizemne sezone Device, koja stavlja fokus na logična pitanja i čini nas posebno pažljivim na praktične detalje života. Međutim, pošto se ovaj pun mesec odvija u celom zodijaku u vodenom znaku Ribe, privremeno ste uronjeni duboko u eterični svet svojih emocija.

 

Poetska i osetljiva energija Riba će pojačati osećanja punog meseca, čineći intuiciju jednako važnom kao i posmatranje, i čineći da se vaše fantazije osećaju mogućim. Međutim, važno je da se ne zanosite previše svojim emocijama — retrogradni Merkur će biti u punom zamahu pod ovom lunacijom, tako da će biti lako na kraju reći nešto što zapravo ne mislite ili na neki drugi način biti zahvaćen intenzitetom drame punog meseca.

Septembarski pun mesec stvara labavu konjunkciju sa sanjivom planetom Neptunom, dodatno vas povezuje sa vašim fantazijama i osvetljava našu maštu. Pored toga, slatki sekstilni aspekt ekscentrične planete Uran dodaje faktor zabavnog iznenađenja ovoj kasnoj letnjoj lunaciji, pa pazite na nagle promene u srcu.

 

Možda ćete videti da se neki od vaših letnjih ciljeva neočekivano ostvaruju ili dostižu uzbudljiv vrhunac, pa očekujte neočekivano. Leto se možda bliži kraju, ali sa energijom ružičaste boje ovog punog meseca, budućnost i dalje izgleda sunčana.

 

Evo izveštaja o tome kako će pun žetveni mesec u septembru 2022. uticati na svaki horoskopski znak:

 

Ovan: Retrogradni Merkur uglavnom meša stvari u vašim odnosima tokom punog meseca, ali možete da iskoristite osetljivu energiju ove lunacije da uđete unutra i malo razmislite o sebi. Umesto da reagujete na stvari na osnovu svog prvobitnog osećanja, izazovite sebe da pritisnete pauzu na spoljašnjoj drami. Provođenje vremena u solo odmaranju, introspekciji ili duhovnom povezivanju će vam dobro doći — a moglo bi vam doneti i neke mistične uvide.

 

Kažu da je potrebno selo, Bik, zato ne misli da će ti neko pomoći da postigneš svoje ciljeve. Uzdižuća energija ovog punog meseca može da vas inspiriše da se povežete sa prijateljima i da se malo više uključite u svet oko sebe. Podelite svoje kreativne ideje sa svojom ekipom ili pronađite načine da uključite druge kada su u pitanju vaši strastveni projekti. Pod ovim punim mesecom, timski rad zaista čini da san funkcioniše!

 

Vaš radni život je pod reflektorima ovog punog meseca, Blizanci, pa se pripremite da pokažete svoje najjedinstvenije i najkreativnije ideje. Iako ovo nije nužno vreme za početak novog profesionalnog poduhvata, neki projekti mogu doći do vrhunca ili rezolucije zbog kojih se osećate optimističnije u pogledu onoga što dolazi. Pored toga, neka uzbudljiva iznenađenja mogu iznenada pomeriti putanju vaše karijere u novom pravcu, pa budite voljni da idete sa tokom.

 

Lako je za sentimentalni horoskopski znak poput vas da se uhvati za prošlost, Rak - ali ovaj pun mesec će vas inspirisati da odbacite svoje stare ideje o svetu i napustite ograničenja. U redu je da počnete da verujete u svoje snove i težnje, čak i ako se osećaju malo rizično. U velikoj šemi stvari, da li biste radije igrali na sigurno ili ste sledili svoje srce? Verujte u svoju magiju.

Lako je za vatreni znak poput vas da projektuje snažan osećaj samopouzdanja i nezavisnosti, Lav. Ali ovaj pun mesec može da istakne ranjivije i skrivenije delove vas. Razmetanje na površinskom nivou je sjajno, ali priznanje svoje moći na dubljem nivou učiniće da se osećate mnogo jačim. Iskoristite ovaj emotivni trenutak punog meseca da istražite svoju stranu senke i secirate tamnije strane svojih želja.

 

„Tvoja je sezona, Device, tako da si trenutno zvezda kosmičke emisije. Međutim, ovaj pun mesec ističe vaša partnerstva jedan na jedan - tako da ćete možda morati da se fokusirate na svoje najbliže veze. Sada je prelepo vreme da unesete veći osećaj emocionalne dubine i duhovne povezanosti u svoje odnose. Samo znajte da će nivoi osetljivosti biti visoki, pa pospite malo dodatne nežnosti i saosećanja na svoje razgovore.

 

Vi ste u procesu davanja prioriteta svom unutrašnjem rastu i duhovnom razvoju, Vaga — zato koristite ovu sanjivu energiju punog meseca kao inspiraciju da svoju dnevnu rutinu učinite mističnijom i ispunjenijom. Ako se nešto oseća emocionalno iscrpljujuće ili neusklađeno, nemojte impulsivno reći da na poziv ili zahtev. Umesto toga, napravite više prostora za stvari koje hrane vašu dušu i poboljšavaju vaše zdravlje.

 

Pun mesec je u drugom vodenom znaku, tako da možete garantovati da će vas preplaviti osećanjima, Škorpija. Ali takođe vas preplavljuje inspiracijom i strašću, pa usmerite to u nešto značajno. Bez obzira da li je iskra koju osećate kreativna, romantična ili nešto sasvim drugo, sada je vreme da pronađete načine da izrazite ono što vam je u srcu i prepustite se sanjaru koji voli zabavu u sebi.

 

Vreme je da se odmorite od sklonosti ka avanturi i suočite se sa svojim osećanjima, Strelce. Stvari u vašem domu, porodici ili ličnom životu mogu doći do iznenadnog vrhunca, izazivajući osetljivost iz prošlosti ili preplavljujući vaše srce značajnim uspomenama. Umesto da bežite od svojih emocija, pokušajte da se uronite u njih. Morate da ga osetite da biste ga izlečili i možda ćete doživeti značajan rast u tom procesu.