foto

Roze kosa, mrežaste čarape i korset iz kojeg sve "kipi": Madona šokirala novim fotografijama, svi se pitaju samo jedno

Kraljica popa se ne smiruje, već s vremena na vreme samo svoje pratioce počasti fotografijama o kojima se posle danima raspravlja

foto: Instagram

Čuvena pevačica i kraljica pop zvuka Madona oduvek je želela da bude za korak ispred svih svojih kolega, a naročito koleginica.

 

Njena muzička karijera je prožeta raznim skandalima, a čak i sada, kada je zagazila u sedmu deceniju života ne prestaje da iznenađuje javnost.

 

Nedavno je zaprepastila sve fotografijama koje su nastale na proslavi njenog 64. rođendana koji je upriličen u raskošnoj vili na ostrvu Sicilija u Italiji. 

 

 

Sada, nakon što se bura oko njih malo slegla, ona je odlučila da ponovo sve podigne na noge.

 

Naime, Madona je na svom Instagram profilu objavila set fotografija, a mnogi su se u prvi mah zapitali jedno: Da li je to zaista ona?

 

Na njima se vidi kraljica popa koja je kosu ofarbala u roze, provokativno obučena u mražaste čarape, a ono što je svima zapalo za oko jeste i veoma uzak korset koji je stegao njene grudi, pa se stekao utisak da će u svakom trenutku pući.

 

 

Fotografija na kojima se Madona valja po podu kupatila, izazovno pozira dok očima "guta" kameru, vrlo brzo su postale predmet rasprave na društvenim mrežama. 

 

Uz njim samo je kratko pisalo:

 

- Ponekad jednostavno morate da se zaključate u kupatilo...

 

 

 

Komentari su se nizali, bilo je onih koji su bili oduševljeni novim fotografijama, ali i onih koji su bili zgroženi onima na kojima Madona grli šolju u taoletu.

 

Bilo kako bilo, čini se da je još jednom Madona uspela da privuče pažnju javnosti, a to je i glavni cilj onih ljudi koji se bavi javnim poslom, a naročito onih čiji ceo život je jedan veliki šou.