bravo, ešli!

STRIJE nisu razlog za stid! Jedna od najlepših žena sveta ponosno pokazala svoje telo na crvenom tepihu

Najpoznatiji "plus size" model na svetu neretko objavljuje fotografije na kojima je obnažena iz samo jednog razloga, a baš zato se ovakva pojavila i na dodeli MTV VMA nagrada 

foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Manekenka Ešli Grejem je poznata po tome da se zalaže za normalizovanje strija i "mana" na ženskom telu. Često smo viđali njene obnažene fotografije na Instagramu baš iz tog razloga,a ovog puta se pojavila na dodeli nagrada MTV VMA u haljini koja takođe otkriva njene strije.

 

Vrlo brzo je stekla svetsku slavu, ali i još nešto: poštovanje žena iz svih krajeva sveta. Ona neretko otvoreno govori o tome šta je normalno telo i o nametnutim standarima lepote, posebno kad je u pitanju ženska figura, zbog čega su joj dame zahvalne.

Novopečena je majka tri sina Isaka, Romana i Malahija, koja sa samopouzdanjem pokazuje kako prednosti tako i onu težu stranu roditeljstva. Isak ima 2 godine, dok blizanci Roman i Malahi imaju tek nekoliko meseci.

 

Ona se i u trudnoći trudila da sa svojim fanovima podeli sve onako kako jeste – govorila je o kilaži, ali i o seksualnom životu u trudnoći, da bi nedavno pokazala kako izgleda posle porođaja i poslala ženama važnu poruku.

 

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je izašla na crveni tepih za VMA 2022, Ešli se pobrinula da svi mogu da cene njene strije sa njenom smelom haljinom sa izrezima i ponosno pozirala iz svih uglova.

 

FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES
FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES
FOTO: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Zato, ako se dvoumite da li nešto da obučete, neka vam Ešli posluži kao inspiracija. Strije su nešto sasvim normalno, na kraju krajeva, zar ne?