s potpisom slavne dizajnerke

2 venčanice, francuski til i italijanski glamur: Udala se zvezda čuvene serije, a o njenim haljinama priča Holivud

Američka glumica i zvezda popularne serije Moderna porodica, Sara Hajland, udala se za rijaliti zvezdu Velsa Adamsa nakon nekoliko odlaganja venčanja.

foto: Profimedia

Sara Hajland i Vels Adams venčali su se napravili veličanstvenu proslavu na otvorenom u Kaliforniji, a mlada je nosila čak dve venčanice sa potpisom slaven Vere Vang.

 

Vels je inače radijski voditelj, ali je javnosti poznat po učešću u različitim televizijskim formatima, dok Saru svi znamo iz Moderne porodice. Ovaj par je venčanje odlagao čak dva puta zbog pandemije, a sad su njihov dan ulepšali brojni poznati prijatelji, među kojima i Sofija Vergara i Vanesa Hadgins.

Mlada je za samu ceremoniju odabrala impresivnu balsku haljinu boje slonovače sa visokim prorezom i rukavima od francuskog tila, kako je sama Vera Veng rekla, dugački veo od italijanskog tila je imao ručno apliciran obrub od posebne čipke.

Stajling koji oduzima dah upotpunila je belim salonkama sa kristalima i dijamantskim nakitom.

 

Nakon ceremonije, došlo je vreme za žurku, pa se mlada presvukla u nešto udobniju varijantu, takođe s potpisom slavne dizajnerke. Ovog puta je uzela tanju belu haljinu od italijanskog krepa i sa drapiranim rukavima od tila.

Slavna Vera Vang je jednom prilikom rekla kako ženama nudi priliku da odaberu nešto posebno za svoje venčanje i da istraže svoju kreativnost, ali i svoje tipove tela.