ASTRO

Dnevni horoskop za 23. avgust: Lavove očekuje problem na poslu, a Škorpije zanimljiv sudbinski susret

Saznajte ko će početi da razmišlja o zajedničkoj budućnosti, a ko treba da obrati pažnju na zdravlje...

foto: Halay Alex/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Ovaj dan može vam doneti iznenadno poslovno putovanje. Zahvaljujući vašoj sugestivnosti i samouverenom nastupu, sklopićete uspešan sporazum. Partner sve vreme ispoljava sumnju prema vama. Vaš odnos je isprekidan zbog vaših obaveza. Važno je da to promenite što pre. Probavne smetnje.

 

Bik

 

Glavni izazov ovog dana mogu biti pogoršani međuljudski odnosi. Nemojte se postaviti u ulogu arbitra, ostanite neutralni. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju privlačnu osobu na društvenim okupljanjima. Pred vama je burna, ali kratkotrajna ljubavna avantura. Prehlada.

Blizanci

 

Ključ uspeha u ovom periodu je da na vreme završite rad na važnom projektu. To će biti vaša ulaznica za veliki napredak u karijeri. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava ili Vodolije. Pad imuniteta.

 

Rak

 

Poseban uspeh očekuje Rakove koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Očekuje vas finansijski dobitak. Slobodne Rakove očekuje kratkotrajna, ali burna ljubavna avantura. Rakovi koji su u vezi uspešno će prevazići stare nesuglasice. Problem sa vratnim delom.

Nastavak na sledećoj strani...

Lav

 

Problematičan poslovni partner može da poremeti važan deo vašeg poslovnog plana. Moguć je prekid neke saradnje. Ljubavna avantura sa osobom u znaku Vodolije ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Sada jedite što više voća i povrća.

 

Devica

 

Očekuje vas važan poslovni sastanak. Međutim, u komunikaciji sa nadređenima, danas su mogući nesporazumi. Pred vama je period dalje harmonizacije u odnosu sa partnerom. Slobodne Device razmišljaju ozbiljno o zajedničkoj budućnosti. Glavobolja.

Vaga

 

Inovativnost će vam se u ovom periodu najviše isplatiti i izbaciti vas ispred konkurencije. Moguće je da pređete na novo radno mesto. U vašem odnosu s partnerom postoji odavno neko nezadovoljstvo. Ne čekajte da se to jaz produbi, otvoreno mu recite šta vam smeta. Nervoza.

 

Škorpija

 

Ukoliko budete spremni na kompromis, ovog dana ćete postići važan poslovni dogovor. Nezaposlene Škorpije očekuje dobra poslovna ponuda. Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret. Škorpije koje su u vezi očekuje stabilizacija u vezi s partnerom. Nesanica.

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac

 

Sastanak iza zatvorenih vrata i veoma važan sporazum sa novim poslovnim partnerima obeležiće ovaj dan. Čuvajte svoje poslovne tajne. Očekuje vas posebno iskušenje u vidu tajne ljubavne veze sa osobom koja nije slobodna. ga može doći kroz poznanstvo sa osobom koju poznajete od ranije.

 

Jarac

 

Pripremite rezervni plan jer je moguć zastoj na nivou platnog prometa. Odluke koje su veoma bitne u dugoročnom smislu donesite na timskom nivou. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koja vam je do sada više bila prijatelj. Jarčevi koji su u vezi trebalo bi više vremena da posvećuju partneru. Prehlada.

Vodolija

 

Ovaj dan donosi nestabilnost na finansijskom planu. Nemojte se izlagati nepromišljenim izdacima i ne ulazite u nepotrebne rizike. Na vas i dalje utiču nepovoljni aspekti, vaša veza s partnerom je destabilizovana, ovaj put nepoverenjem. Ne konzumirajte gazirana pića.

 

Ribe

 

Vaš samouveren nastup i govornička veština doći će danas do izražaja. Očekuje vas sklapanje nove saradnje Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Bika ili Vodolije. Početak ljubavne veze. Problem sa sinusima.