čista sreća

3 venčanice, novo prezime i beskrajna LJUBAV: Otkriveni svi detalji romantičnog venčanja Anje Mit

Nakon što je dugo ćutala o svojoj sreći, glumica Anja Mit nedavno je podelila kome je poklonila svoje srce, a sada otkrila i pojedinosti njihovog predstojećeg venčanja

foto: M.M./ATAImages

Glumica Anja Mit, koju je televizijska publika obožavala u serijama "Komšije" i "Istine i laži" i koja godinama uspešno igra u Pozorištu na Terazijama, uskoro će izgovoriti sudbonosno "da".


Uvek nasmejana lepotica udaće se za pilota Ognjena Vesića, a sada je Anja napravila izuzetak od svog pravila da ne priča o privatnom životu i otkrila neke pojedinosti o svojoj ljubavi s budućim suprugom i njihovom predstojećem venčanju.

 

Kako je otkrila, oni su se upoznali na snimanju jedne emisije, a varnice su planule već na prvi pogled.


Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku – braku – rekla je Anja za Story.

 


Par će u septembru stati na ludi kamen, a pripreme za raskošno venčanje privode se kraju. Kako je glumica otkrila, tog predivnog dana nosiće čak tri venčane haljine.


Fokus mi je na sto strana i zaista uživam u ovom periodu. Nikad mi brže dani nisu prolazili. Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Otkriću vam da ću imati tri venčanice i da ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom... – rekla je glumica kroz smeh.

 


Anja je otkrila i da će promeniti prezime nakon udaje, pa će tako biti Anja Vesić, ali će prezime Mit, pod kojim smo je upoznali, ostati "umetničko".


Što se tiče mog prezimena svi su navikli na njega, ali Mit sada prelazi u "umetničko"... – kaže Anja.


Ona je istakla tek sada uviđa koliko je blizu trenutak venčanja i veoma mu se raduje, baš kao i njen verenik.

 


Nisam bila svesna toga dok mi to ona kroz šalu nije rekla. Primećujem da sam emotivnija i da s nestrpljenjem čekam da kažem "da". Oboje smo vrlo uzbuđeni. Želimo da taj dan bude naš dan, s našim dragim ljudima i da zajedno slavimo korak ka sledećem stepeniku života – istakla je glumica.