bori se

"Priče o opakoj bolesti stresirale su moju porodicu": Anja Mit iskreno o zdravstvenoj tegobi sa kojom se suočila

1

Glumica je potpuno promenila način života kada je saznala da ima insulinsku rezistenciju, a potom je otkrila koji simptom je ukazivao da nešto nije u redu.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Talentovana glumica Anja Mit koju je mnogobrojna publika širom zemlje upoznala u upečatljivim ulogama u tv ostvarenjima "Komšije", "Istine i laži", "Urgentni centar", "Pevačica", iskreno je u javnosti progovorila o zdravstvenom stanju koju ju na trenutak zabrinuo, ali je potom shvatila da se promenom svakodvenih navika može vratiti u normalu.

 

"To sam ispričala da bih podelila svoje iskustvo. Rekla sam da insulinska rezistencija nije bolest već stanje iz kojeg možete da izađete. Ako ga ne lečite to je pred dijabetes, ali naravno ne mora da bude ako se hranite dobro i ako trenirate, onda je u medijima izašlo da ja imam opaku bolest, što je istresiralo moju porodicu, tako da ne bih stvarno to komentarisala jer mislim da je neumesno. Dobro sam i nemam nikakvu opaku bolest" - rekla je Anja za "Grand News".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

Glumica se potom osvrnula i na simptome koje je osećala, a upravo oni su bili veoma neobični, te su je naveli na lekarski pregled.

 

"Od simptoma sam imala samo to da nemam svoju ludačku energiju u smislu da mogu da radim 18 sati, da se malo brže umaram i da mi neke stvari smetaju, osećala sam da to nisam ja i onda sam se testirala i videla da imam, ali hvala Bogu bolje mi je. Nisam skroz izašla iz toga, ali dobro sam", završava Mitova.

 

Podsetimo, Anja je u medijima govorila i o krahu braka svojih roditelja, a ovako je svojevremeno opisala njihov porodični odnos.

 

"Odavno smo razgraničile do koje mere može da mi se meša u život, pa ni ja se njoj i tati nisam mešala u brak, čak ni kada su odlučili da ga okončaju. Istina je, bilo mi je žao i teško sam to podnela, ali ubrzo sam shvatila da svako ima pravo na novi početak i sreću."

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker