muzika je svuda oko nje

Jedna je odabrala pozorište, druga narodnu muziku: I majka i maćeha Anje Mit su POZNATE PEVAČICE

0

Otac poznate glumice je muzičar, a njena majka i njena maćeha bave se pevanjem

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Anja Mit proteklih godina je jedna od nazapaženijih domaćih glumica, a imala je priliku da igra u nekim od najpopularnijih projekata na televiziji. Uz to, godinama nastupa i u pozorištu, a više puta pokazala je svoju ljubav prema pesmi i muzici.


To nije slučajno, budući da muzika zauzima značajno mesto u njenom životu.
Anjin otac Ivica Mit je saksofonista, a malo je poznato da je njena majka Jelena Gavrilović operska pevačica i članica hora u Pozorištu na Terazijama.

 


Presrećna sam što su mi roditelji velika podrška. Uvek su me puštali da se sama snađem u ovom poslu, jer sam se ljutila da mi pomažu, valjda iz neke dečje sujete, nisam želela da priznam da oni nešto bolje znaju od mene – ispričala je glumica jednom prilikom.


To, ipak, nisu jedini članovi Anjine porodice koji se bave pesmom, jer je i njena maćeha Milka pevačica. U pitanju je folk izvođačica Milka Mit, poznatija kao Milka MG.

 

Milka Mit, Milka MG
foto: Youtube Printscreen

Kako su mediji pisali svojevremeno, Anjina majka Jelena i otac Ivica razveli su se, a on je već neko vreme u braku sa Milkom.


Glumica se u jednom intervjuu osvrnula na razvod roditelja i pričala o tome koliko njena majka ima uticaja na njen život.


Odavno smo razgraničile do koje mere može da mi se meša u život, pa ni ja se njoj i tati nisam mešala u brak, čak ni kada su odlučili da ga okončaju. Istina je, bilo mi je žao i teško sam to podnela, ali ubrzo sam shvatila da svako ima pravo na novi početak i sreću – rekla je Anja.

 

 

makonda-tracker