srećna

"On je moj OSLONAC": Dajana Paunović otvoreno o velikoj ljubavi koja joj se dogodila posle razvoda od Žike Jakšića

Iako od rastanka od poznatog producenta čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, Dajana Paunović ne krije da je godinama srećno zaljubljena

foto: Nemanja Nikolić

Dajana Paunović, nekadašanja voditeljka i direktorka fondacije koja nosi njeno ime, ovih dana uživa u vrlo srećnom periodu života.

 

Posao joj ide po planu, niže uspehe, a privatno uživa u skladnom porodičnom životu sa sinom Dušanom (10), dok održava i odlične odnose s bivšim suprugom Žikom Jakšićem.


Ipak, u njenom životu postoji još jedan muškarac – njen emotivni partner, s kojim je u vezi godinama. Kako je istakla, upravo je na njegov nagovor i uz njegovu podršku osnovala Fondaciju "Dajana Paunović", koja se bavi osnaživanjem žena.

 

Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo – izjavila je ona za Story.


Dajana kaže da je njen sin prihvatio majčinog izabranika i da oni imaju izuzetan odnos.

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragana Udovičić


Dušan zna da su mu roditelji rastavljeni još otkad je imao 4 godine. Ljubav deteta i roditelja je nemerljiva, ali to ne znači da ja ne treba da imam svoj život na način na koji želim, a želim da volim i budem voljen – napominje Dajana.


Kako je istakla, u njihovoj porodici je sve kako treba nakon rastanka od Žike Jakšića, a Dušan se redovno viđa i sa bratom Andrijom, Žikinim sinom iz prvog braka. I ona sama izuzetno ceni Žikinog starijeg sina i srećna je jer se dvojca braće toliko vole.

 

foto: Dragana Udovičić

Andrija je predivan mlad čovek, vaspitan i obrazovan, koji obožava Dušana. Mislim, to obožavanje je obostrano. Drago mi je što imaju jedan drugog – ponosna je Dajana.