kraj braka

"On sebe ne vidi kao deo naše porodice": Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić

Pevačica i fudbaler stavili su tačku na svoj brak

foto: Ana Paunković

Popularna pevačica Jelena Karleuša saopštila je da su se nekadašnji fudbaler Duško Tošić i ona rastali posle 14 godina braka.

 

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila saopštenje za javnost, u kom je istakla da sportista više "ne vidi sebe kao deo njihove porodice".


Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice — počela je pevačica. — Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

 

Kako je ona istakla, svesna je da je pred njenom porodicom težak period zbog pažnje javnosti koju njena porodica privlači.

 

U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću ni da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta naši životom, što je nešto na šta sam navikla... Pa navalite — poručila je Jelena.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Ana Paunković, Zorana Jevtić
FOTO: Instagram
FOTO: Kurir
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Twitter
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Profimedia
FOTO: Eddy Addlan
FOTO: Privatna arhiva


Pevačica je istakla da se život nastavlja i da želi unapred da spreči sva nagađanja u vezi s podelom imovine i pitanjem starateljstva nad njihovim ćerkama.


Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje — istakla je. — Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom, kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem.
 

 

foto: Instagram