(FOTO)

Ona zna kako da nosi RIMLJANKE i napravi pravi modni bum: Nina Badrić u NEODOLJIVOJ letnjoj kombinaciji

Nina Badrić nas već redovno oduševljava svojim osećajem za stil i kako zna da odabere efektne kombinacije u kojima se istovremeno oseća i udobno.

foto: Instagram

Nina Badrić je pevačica koja pored svog raskošnog glasa, ima i neverovatan ukus kad je moda u pitanju, pa kod nje na profilu uvek možemo videti sjajne odevne kombinacije.

 

Kako je leto počelo i postoji hiljadu različitih načina da se obučete, naročito uveče kada haljine možete kombinovati sa bilo čim, postoje sigurni trikovi kojima ćete privući pažnju i uz malo preplanulog tena, izgledati kao boginja.

 

Tako je Nina postupila i pokupila na stotine pozitivnih komentara. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj nije sama, pa se čak cela odevna kombinacija i ne vidi do kraja, ali ono što je prikazano je sasvim dovoljno da shvatite koliko je lepo.

 

Pevačica je obukla svilenu letnju haljinu boja cigle, sa velikim prorezom sa strane i krojem koji podseća na grčke boginje, a sve je uklopila sa neverovatnim i večno modernim rimljankama koje, ukoliko nemate, morate nabaviti što pre, jer one su definitivno zaštitni znak leta.

Nina nas skoro svaki put prijatno oduševi, nekad to bude moderan trend koji prate sve svetske zvezde, nekad ono što je provereno i aktuletno decenijama, a ponekad se pevačica osmeli i oživi nešto staro iz popularnih devedesetih. Kako god, njoj sve lepo stoji, a i vi možete da ukradete poneku ideju od Badrićeve.