čestitke

Ovako izgleda slavlje NA NJEN NAČIN! Jelena Đoković proslavlja 36. rođendan — uz posvetu JEDNOJ POSEBNOJ OSOBI

Jelena Đoković nas često na Instagramu obaveštava kako provodi slobodno vreme, a ovog puta je podelila i kako njena porodica proslavlja bitne datume.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jelena Đoković danas proslavlja 36. rođendan, pa je iskoristila tu priliku da pokaže javnosti kako ona obeležava ovaj datum i šta joj je značajno.

 

Supruga najoljeg tenisera, Novaka Đokovića, istakla je da je na današnji dan rođena i književnica Vesna Krmpotić, čije knjige Jelena rado čita.

 

- Na današnji dan pre 36 godina sam se rodila ja, ali i jedna divna žena koja nije više među nama - Vesna Krmpotić koja je iza sebe ostavila predivne knjige koje sa puno ljubavi, pažnje i zahvalnosti čitam. Inspirisana, nadahnuta i vođena… divna Vesna.

Evo stihova koje želim danas da podelim sa vama iz njene neverovatne knjige 108x108

“Ništa ne trebaš činiti, naprotiv, trebaš toliko toga ne činiti.

To je tvoj najvažniji posao, tvoja najdinamičnija akcija: ne činiti toliko toga što činiš.

Tolike reči koje si izgovarala, čuće se kad zašutiš.

Zaustavi korak, zaustavi misao o koraku; zaustavi kretanje, zaustavi želju za kretanjem.

I u tišini te zaustavljenosti postani svjesna kako jako, kako odasvud putevi mijenjaju smer - više ne vode od tebe, već K tebi" - napisala je Jelena u opisu fotografije na kojoj pozira pored bazena.

Ova Jelenina objava je privukla niz lepih komentara i čestitki povodom rođendana, te ne sumnjamo da je njen dan danas ulepšan i poseban.

 

Podsetimo, Jelena Đoković je mnogima uzor kada su u pitanju saveti o roditeljstvu, ishrani, vaspitanju dece, zdravim navikama i treniranju. Ona je nedavno podelila sa Instagram publikom i kako vežba svakodnevno da bi izgledala dobro, a često deli i savete o vaspitanju dece i roditeljstvu koji su jako korisni.