VOLE SE KAO PRVOG DANA

Za neke od njih niste ni znali da su SUPRUŽNICI : Ovo su 4 NAJZALJUBLJENIJA PARA na domaćoj GLUMAČKOJ SCENI (FOTO)

Od kada su se pronašli ovi parovi uživaju u pravoj ljubavi. Njima na put nisu stali ni popularnost ni slava, već su učinili da postanu još jači i da se još više vole.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Na stranoj glumačkoj sceni često se mogu videti rasidi, šokantne prevare, sudski procesi vredni milione i mlijarde evra. Pritisak slave i novca za neke može da bude prevelik teret, pa dolazi do raznih problema.

 

Takvih slučajeva ima na domaćoj glumačkoj sceni, ali ima i onih koji čim su spoznali ljubav znali su da će ona večno trajati. Njima je lepo zajedno, a mnogi svoju sreću i ljubav ne iznose u javnost, već u njoj uživaju u svoja četiri zida.

 

 

Ovo su pet najzaljubljenijih parova sa domaće glumačke scene:

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Ljubavna priča ovog para romantična je toliko da i po njoj može da se snim film. I dok smo Vojina u filmu Zona Zamfirova gledali kako se zaljubljuje u Zonu Zamfirovu, koju je glumila Katarina Radivojević, iza kamera se događalo nešto drugo.

 

Ćetković je, čim ju je ugledao, bio očaran mladom Slobodom Mićalović. U početku oni su bili samo prijatelji, a kasnije je to preraslo u ljubav i par se venčao 2008. godine.

 

FOTO: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
FOTO: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Nebojša Krstić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Aleksandar Jovanović Cile, AP
FOTO: Profimedia, Petar Đorđević
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Fonet

 

Sloboda i Vojin danas su ponosni mama i tata bliznakinja Vere i Mile, a kako je glumica jednom prilikom ispričala, oni se trude da žive normalnim životom.


- Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih - izjavila je Sloboda.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina

 

Iako su u braku kratko - venčali su se 2016. godine, u okviru romantične ceremonije na Adi Bojani, ovi mladi glumci su se voleli šest godina pre izgovaranja sudbonosnog da.

 

Oni spadaju u nerazdvojne slavne parove koji zrače srećom, a da njihov život bude još lepši i idiličniji stara senjihova ćerkica Staša, koja je došla na svet krajem 2016. godine.

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Instagram
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Prva Tv
FOTO: Nebojša Mandić


Kako je jednom prilikom Tamara ispričala, njen suprug je njen stručni konsultant, baš kao i ona njegov, ali prvi put jedno drugo vide u novoj ulozi tek na premijeri.

 

- Uvek se međusobno savetujemo i po pravilu ne dolazimo jedno drugom na probe za predstave u kojima ne glumimo zajedno. U tim situacijama on tek na premijeri može da vidi moj nastup - otkrila je lepa glumica.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

Dragan Jovanović i Branka Pujić

 

Sveto mesto, jedan od najkontroverznijih filmova u srpskoj kinematografiji, predstavio nam je te 1990. godine dvoje mladih glumaca i njihov beskrajni talenat. Međutim, ono što mnogi tada nisu znali jeste da su Dragan Jovanović i Branka Pujić do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Luka Šarac
FOTO: Ivan Dobričić
FOTO: Story press
FOTO: Marko Poplašen

 

To se nije promenilo ni do danas, kada par iza sebe ima brak dug više decenija. Jedan od razloga je skladan porodični život, koji im još veselijim čini ćerka Anđela, koja je i sama pošla stopama svojih roditelja.

 

- Dragan je veoma šarmantan, romantičan i harizmatičan. Ima osobine viteza, ume da bude i opasan i nežan, i time me je zauvek osvojio - priznala je Branka jednom prilikom.

 

Milica Mihajlović i Voja Brajović

 

Ćerka čuvenog pisca Dragoslava Mihalovića i jedna od naših najtalentovanijih glumica godinama je u srećnom braku s kolegom Vojom Brajovićem. Njihova ljubav je toliko jaka, a odnos toliko stabilan da razlika u godinama ne predstavlja problem, a kruna njihove bračne sreće je sin Relja.

Par se upoznao na snimanju filma Urnebesna tragedija, a zanimljivo je da je Brajović igrao u predstavi Kad su cvetale tikve, komadu zasnovanom na romanu Miličnog oca, mnogo godina pre nego što su se upoznali.

 

FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dado Đilas
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Adria Media Group arhiva
FOTO: Damir Dervišagić

 

- Ljubav podrazumeva emotivnu stabilnost i veoma mi je važna jer bez nje ništa nema smisla. Najvažnija komponenta našeg odnosa jeste to da se oslanjamo jedno na drugo, da se razumemo i nikada nam nije dosadno. Nas dvoje imamo vrlo živ odnos, a pošto je ljubav tajna, ne bih umela to da vam objasnim do kraja - izjavila je jednom prilikom Milica.