tako trendi

U ruci — voljena i najbesmislenija MINI-TORBA na svetu: Šik prolećno izdanje Ane Ivanović koje se (donekle) lako kopira

Praktičan i trendi autfit nekadašnja teniserka je ponela uz aksesoar za kojim su poznate devojke lude, a gotovo da nema nikakvu svrhu!

foto: Profimedia

Proslavljena teniserka Ana Ivanović neretko na Instagramu deli fotografije svojih odevnih kombinacija i postala je prava modna inspiracija devojkama koje je prate, a pre nekoliko dana pokazala je jednu od najlepših varijanti ovog proleća.


Legendarna sportistkinja pozirala je u crnom autfitu koji je začinila ružičastom, najpopularnijom bojom sezone.

 

Ana je odabrala pencil suknju ispod kolena, ali nesvakidašnji model s kopčanjem sa strane i šlicem koji otkriva njene izvajane noge, kao i kraći top identične crne boje. Svemu je dodala crne salonke špicastog vrha, a preko je ponela komotan kardigan efektne pink nijanse.

 


Ipak, poseban detalj je minijaturna torbica brenda Jacquemus, model nazvan Le Chiquito, čija cena iznosi skoro 740 evra.

 


Ovaj model tašne jedan je od najpopularnijih proteklih godina u svetu slavnih, a izdvaja je vrlo upečatljivim dizajnim, uglavnom jarkim bojama i dimenzijama zbog kojih su mnogi torbu Le Chiquito nazvali najskupljom besmislicom na svetu.

 

 

Cena tašnice se, u zavinosti od veličine, kreće između 380 i 940 evra, sudeći po sajtu čuvene modne kuće. U njoj može da stane, u najboljem slučaju telefon, a u najgorem, recimo, samo karmin, i vrlo je nepraktična.

 

 

Poznate dame su, međutim, potpuno lude za njom, imaju je u svim bojama i veličinama i nose je u svim mogućim odevnim kombinacijama, a do sada smo je videli na Rijani, Lizo, Lili Mos, Kendal i Kajli Džener, Điđi Hadid...

 

 

Ako vam je Le Chiquito ipak nepristupačan aksesoar, ova Anina odevna varijanta može lako da se kopira, a poslužiće bilo kakva pink tašnica i spremni za udoban i trendi prolećni dan!