nije lako

"Ponaša se UŽASNO ČUDNO!" Glumica doživela SLOM zbog razvoda nakon 24 godine braka, sprema se za hospitalizaciju

Nakon što je otpuštena tokom snimanja novog filma, mnogi su se zabrinuli za zdravstveno stanje glumice, koja se teško nosi sa rastankom od supruga

foto: Profimedia

U Holivudu je nedavno izbio veliki skandal kada je glumac i producent Čening Tejtum otpustio sa snimanja nastavka filma "Magični Majk" koleginicu Tandive Njuton (49).


Navodno su se oni sporečkali oko stavova o napadu Vila Smita na Krisa Roka na dodeli Oskara, a sve je eskalirano žučnom raspravom, nakon čega je Tejtum odlučio da prekine saradnju s engleskom glumicom.

 

Nekoliko dana kasnije, britanski mediji javljaju da je ovo u poslednje vreme samo jedan od problema u životu glumice koju smo upoznali kao Tendi Njuton, i to verovatno jedan od manjih.


Prema pisanju američke i britanske štampe, Njutonova ima duševne i porodične poteškoće jer se rastala od supruga i britanskog filmadžije Ola Parkera (52) posle 24 godine braka. Navodno je Tandive doživela težak emocionalni slom i uputila se u neku medicinsku ustanovu kako bi se oporavila, a njen agent je otputovao u Los Anđeles na razgovore da bi "izgladio stvari" i spasio njenu karijeru koliko je moguće.

 

FOTO: EPA-EFE/Isabel Infantes
FOTO: EPA-EFE/Isabel Infantes
FOTO: EPA-EFE/Isabel Infantes
FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
FOTO: EPA-EFE/WILL OLIVER
FOTO: EPA-EFE/WILL OLIVER
FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT


Tandive se ponaša užasno čudno na setu, bila je vrlo napeta — rekao je za Page Six izvor sa snimanja pomenutog ostvarenja. — Navodni slom je izazvao toliko poremećaja da je bilo jasno da ne može da odigra svoju ulogu.

 

Navodno je u jeku svojih porodičnih problema otpustila agenta s kojim je sarađivala tri decenije, a tim koji sada brine o njenoj karijeri želi da Tandive bude hospitalitovana u nekoj psihijatrijskoj ustanovi u Arizoni dok se ne oporavi.

 

foto: EPA-EFE/Isabel Infantes

Njutonova je s Olom Parkerom od 1998. godine, par ima troje dece: ćerke Ripli (21) i Niko (17) i sina Bukera (8). Pošto glumica čuva privatnost daleko od medija, nije poznato da je imala probleme u braku, ali RadarOnline javlja da sa suprugom nije viđena od 2020. godine.