(foto)

Godinama su se voleli — a onda je naišla Ana Nikolić! Ova lepotica je bivša devojka Stefana Đurića Raste

Kako su mediji svojevremeno tvrdili, ljubav ovog para ugasila se nakon što je on upoznao popularnu pevačicu

foto: Damir Dervišagić

Proslavljeni reper Stefan Đurić Rasta i jedna od najvećih regionalnih zvezda Ana Nikolić počeli su da se viđaju 2016. godine, a samo nekoliko meseci kasnije javnost je iznenadila vest da je par izgovorio sudbonosno "da".


Pevačica nikada nije krila da je reper jedna od najvećih ljubavi njenog života, a uskoro je stigla i kruna njihove sreće — ćerkica Tara.


Brak Raste i Ane nije opstao, pa je usledio razvod već sledeće godine, ali oboje su jedno o drugom uvek pričali samo najlepše u javnosti i ostali prijatelji i brižni roditelji koji zajedno brinu o svojoj mezimici.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram/printscreen
FOTO: Damir Dervišagić


Mnogo nakon razvoda, spekulisalo se da je Rasta pre ljubavi s Anom Nikolić bio u višegodišnjoj vezi.


Lepotica kojom je bio očaran bila je Beograđanka Vida Savić i u pitanju je navodno bila velika ljubav.

 

foto: Facebook

Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane — rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.


Kako je svojevremeno pisao Kurir, Vida je iz Zemuna, a pojavljivala se u više spotova poznatih muzičara, između ostalog i u jednom Rastinom.
Vida danas ima 36 godina i, sudeći po fotografijama na Fejsbuku, sa sadašnjim izabranikom ima dvoje dece i živi skladno.