njihov izbor

Neobičan dizajn, zanimljiva šara: Sako-haljina kojoj srpske voditeljke ne mogu da odole!

Retko se dogodi da naša TV lica odaberu isti model haljine, ali sada smo primetili jedan koji je očarao dve lepe voditeljke

foto: Damir Dervišagić, Kurir TV, Instagram

Televizijske voditeljke brojnije su nego muškarci u ovom poslu u našoj zemlji, a one plene kako voditeljskom veštinom, tako i harizmom i lepotom i uvek su, gotovo bez izuzetka, besprekorno stilizovane.


Ipak, vrlo se retko dešava da na malim ekranima vidimo da su odabrale maltene identičnu odeću, kao što se nedavno dogodilo da pevačica Goca Tržan i voditeljka Dragana Katić u istoj emisiji budu u istim toaletama.

 

To se, međutim, nedavno dogodilo Ljiljani Stanišić i Irini Vukotić, doduše na odvojenim televizijama i terminima.


Ljiljana, voditeljka "Sceniranja" na TV Kurir, ponela je tako nedavno neobičnu sako haljinu mini dužine, a maltene identičnu je nosila i Irina u jednom večernjem političkom programu.

 


Reč je o modelu od svilenog brojaka koji ima duge rukave i izdužene revere i naglašava struk. Obe voditeljke opredelile su za plavoljubičaste tonove i geometrijsku šaru, a obe su se odlučile za jednostavan večernji makeup i puštenu kosu isfeniranu ravno. Irina je, uz to, odlučila da stajling upotpuni širim crnim kaišem.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram


Međutim, dok se Ljiljana opredelila za nešto tamnije čarape, Irina je nosila one u boji kože, a obema je ovaj model stajao kao saliven!

 

Reč je, inače, o kreaciji Biljane Tipsarević, kojoj se Irina zahvalila na prilici na nosi ovaj model.