ASTRO

Dnevni horoskop za 19. mart: Rakovi doživljavaju IZNENAĐENJE, Vodolijama se sprema FINANSIJSKI USPEH

Ko će uspešno završiti dugoročni projekat, a kome se smeši uzbudljiv izlazak?

foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Uspešan završetak rada na nekom dugoročnom projektu može obeležiti ovaj dan. Završetak jednog i početak novog poglavlja uliće vam dodatni elan i samopouzdanje.

Ljubav: Ako već dugo tragate za pravim partnerom i nikako ne možete da ga nađete, ne propustite priliku da ga sretnete. Planete su vam izuzetno naklonjene za novi početak.

Zdravlje: Povećana želudačna kiselina.

 

Bik

 

Posao: Danas ćete imati veoma uspešan dan na poslu. Akcenat je na komunikaciji i finansijama. Uživate neverovatnu podršku planeta što se tiče poslovnih pregovora, a neke vaše ideje koje budete izložili na poslovnom sastanku naići će na dobar prijem.

Ljubav: Očekuje vas zanimljiv izlazak s partnerom. Atmosfera daljeg zbližavanja i harmonije može biti krunisana dogovorom o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Grčevi u stomaku.

 

 

Blizanci

 

Posao: Danas će neke vaše originalne ideje biti prihvaćene, a njihova realizacija vas može izbaciti u prvi plan. Napuštate stare metode rada i utirete novi put u vašoj oblasti poslovanja.

Ljubav: Ovaj period vam može doneti atmosferu prepunu ljubavi i nežnosti sa partnerom. Pa ipak, oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu se naći pred radikalnim rešenjima.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom što pre.

 

 

Rak

 

Posao: Glavna scena na poslovnom planu biće važni sastanci i poslovni dogovori. Danas ćete napraviti neke izmene u timu zaposlenih. Reorganizacija će vrlo brzo dati pozitivne rezultate.

Ljubav: Danas vas očekuju neka lepa iznenađenja od strane partnera. Sitnice koje vama mnogo znače, jer vam ukazuju na ljubav i postojanost vašeg partnera.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: stockfour/Shutterstock

Lav

 

Posao: Vaš finansijski plan napreduje i to predstavlja krunu vaših napora, ali i vrlo mudrih poslovnih poteza. Umete da pregovarate u svoju korist, čak i kada treba da se pogađate s poslovnim partnerima oko najboljih uslova.

Ljubav: Skladan odnos s partnerom nastavlja se i tokom ovog perioda. Slobodne Lavove očekuje romantičan izlazak sa jednom Vodolijom ili Vagom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Devica

 

Posao: Današnju poslovnu scenu može obeležiti neka neprijatna kritika ili prigovor od strane nadređenih ili kolega. Izdržite to stoički, ali nakon toga dajte sve od sebe da im dokažete da nisu u pravu.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Ribe ili Vodolije. Ljubavna avantura može da se pretvori u mnogo više od očekivanog.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

Vaga

 

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje savršen scenario, jer ćete uspeti da postignete uslove rada koji vama najviše odgovaraju. Najviše se oslonite na svoje instinkte, jer će vas samo taj unutarnji osećaj danas povesti u pravcu uspeha.

Ljubav: Harmonija i sreća predstavljaju broj jedan u vašem odnosu s partnerom. Osećate se sigurnim i slobodnim da partneru izrazite i svoje najdublje želje.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

Škorpija

 

Posao: Neočekivana prepreka na poslu može se ticati finansijskog problema. Postoji mogućnost da vam neke uplate kasne, ali to ćete vrlo lako prevazići, jer umete da improvizujete poslovna rešenja.

Ljubav: Danas ste u svom elementu, privlačite pažnju na svakom koraku i predstavljate dušu društva, osobu koja ume da zasmeje svojim specifičnim smislom za humor. Očekuje vas poznanstvo sa neodoljivim Lavom ili Bikom.

Zdravlje: Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Veronika Zelenina/Shutterstock

Strelac

 

Posao: Potrudite se da danas ne donosite nepromišljene odluke na poslu. Postoji mogućnost da na taj način pretrpite finanijsku štetu, a to vam tek vreme može pokazati.

Ljubav: Vaša napetost i nervoza danas mogu da se prenesu i na odnos s partnerom. Postoji mogućnost lubomornih scena i nesporazuma.

Zdravlje: Hronična upala jajnika.

 

Jarac

 

Posao: Danas morate biti srpljivi i promišljeni ako ne želite da načinite fatalno pogrešan poslovni potez. Ukoliko budete imali poslovne ponude, dobro razmislite pre konačne odluke.

Ljubav: Ako se pojavio problem između vas i partnera, nemojte uvek za to kriviti partnera. Preispitajte sebe i mogućnost da stres iz profesionalnog života ponekad prenosite i na privatan život.

Zdravlje: Ekcem.

 

 

Vodolija

 

Posao: Osećaj da idete u dobrom pravcu i da sve više napredujete može obeležiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspeh, a mogući su i neki vanredni dobici.

Ljubav: Preokupirani ste osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas je potpuno opčinila. Slobodne Vodolije očekuje novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

Ribe

 

Posao: Ovaj dan ima jednu dozu rizika, pa je neophodno da izbegavate rizičnu poslovnu saradnju, kao i rizične investicije. Danas, pre svega, igrajte na sigurno. Današnja konstelacija može u sebi skrivati neočekivane prepreke.

Ljubav: Ovaj dan mogu obeležiti scene nesporazuma i nekog nezadovoljstva. Partner može da vas okrivi za neke stvari, i to bez ikakvih argumenata. Rasplet će u velikoj meri zavisiti od vas.

Zdravlje: Veliki optimizam.