nije ni slutio šta mu život sprema

On zna kako se OBOGATITI PREKO NOĆI! Ovaj mladić je u martu 2020. otpušten iz fabrike – danas je MILIONER

U trenutku kada mu je bilo najteže, usudio se da pokaže svetu svoju kreativnost i to je najbolja odluka koju je doneo u životu.

foto: khaby.lame / TikTok

Nedavno pokrenutu kampanju brenda Boss obeležilo je lice koje ranije nije bilo prisutno u svetu mode. Ipak, korisnicima društvene mreže Tik Tok odlično je poznato i ime i lice ovog mladića – u pitanju je Kabi Lame (22).


Ovaj mladi Senegalac, koji živi u Italiji od druge godine, proslavio se simpatičnim i duhovitim skečevima u kojima glumi bez reči, a u tome je toliko uspešan da su ga prozvali savremenim Mister Binom.

Lameova priča o slavi počinje u martu 2020. godine, kada je zbog lokdauna i početka pandemije virusa korona ostao bez posla u jednoj fabrici u Kivasu.

 

Nakon što je otpušten i ostajao u kući, Kabi je počeo da snima duhovite klipove kako bi prekratio vreme, a objavljivao ih je na Tik Toku. On se fokusirao na ismevanje trikova koji bi trebalo da olakšaju život, a snimke završava sleganjem ramenima i iznerviranim gestikuliranjem da ukaže na to koliko su pomenute radnje zapravo jednostavne.

Njegov humor i talenat toliko su brzo primećeni, da je Kabijeva popularnost porasla maltene preko noći, pa je on danas drugi po redu najpraćeniji čovek na Tik Toku, odmah posle influenserke Čarli D'Amelio.

Prati ga čak 134 miliona ljudi, na Instagramu više od 71,5 miliona, a njegov život nije ni nalik onom koji je vodio tog marta 2020. godine.

Slavu je, na Lameovu sreću, pratila i finansijska dobit, a neke procene su da on u 2022. ima bogatstvo vredno između 1,3 i 2,7 miliona evra. Ostvario je saradnju s mnogim brendovima, popularizovao sam Tik Tok, a nedavno se pojavio u reklamnoj kampanji poznate modne kuće..

 


Poznat je kao strastveni zaljubljenik u fudbal i navijač italijanske reprezentacije, a prošle godine je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Nemanja Radonjić proslavljaju jedan gol imitirajući Lamea. On je i veliki fan Novaka Đokovića, a jednom prilikom se pohvalio da je imao čast da ga upozna i druži se s njim.

 

foto: Instagram

Iako je ceo život proveo u Italiji, nema državljanstvo ove zemlje, ali ističe da se oseća kao Italijan. Trenutno stanuje u Milanu, a u oktobru 2020. godine je saopštio da se verio studentkinjom Zairom Nuči.