jasna poruka

"Mama, pa ja sam BOGAT čovek!" Anastasija Ražnatović nasmejala pratioce na Instagramu

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, privukla je mnogo pažnje na popularnoj društvenoj mreži najnovijom objavom

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno deli fotografije i snimke koji svedoče o njenoj svakodnevici, a rado objavljuje i citate koji su joj privukli pažnju.


Najnoviji koji je podelila je citat američke pop legende Šer.


Mama mi je rekla: "Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka". Rekla sam joj: "Mama, pa ja sam bogat čovek" – stoji u ovoj objavi.

 

Anastasija je, inače, nedavno raskinula petogodišnju vezu s mladim biznismenom Đorđem Kuljićem. Kako je poznata kao neko ko ne priča za medije o intimi, do javnosti je dospela samo izjava neimenovanog izvora upućenog u odnos pevačice i njenog bivšeg dečka.

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: FILIP PLAVČIĆ
FOTO: FILIP PLAVČIĆ
FOTO: Tamara Trajković, Kurir


Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba — Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli — saopštio je nedavno izvor blizak paru.


Bivši par se, inače, nedavno sreo na proslavi rođendana tenisera Filipa Krajinovića, koji je blizak prijatelj i Đorđa i Anastasije. Kako su pisali mediji, oni su se pozdravili, ali nisu sedeli zajedno. Sudeći po snimcima i fotografijama koje je pevačica potom objavila na Instagramu, ona se odlično provela i prisustvo bivšeg dečka nije joj pokvarilo veče.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram