SVE PRŠTI OD EMOCIJA

Radost, pesma, POZNATE ZVANICE: Andrija Milošević organizovao proslavu ZA PAMĆENJE povodom rođenja sina

Andrija Milošević i njegova verenica Aleksandra Tomić su prošle nedelje postali roditelji, pa je glumac organizovao proslavu u čast rođenja sina Relje.

foto: Damir Dervišagić

Glumac Andrija MIlošević se potrudio da proslava bude organizovana daleko od očiju javnosti, te je postavio obezbeđenje ispred restorana.

 

Sudeći po snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, atmosfera je bila sjajna, a među gostima su se našli Saša Matić i Aleksandra Prijović.

 

Glumac je u jednom trenutku slavlja, održao kratak govor, pa se na snimku čuje kratka rečenica:

 

- Dok se deca rađaju, za mene lično budućnost je lepa.

 

Podsetimo, glumački par nije krio pol bebe, a poznato je koliko su bili srećni kada su saznali prelepe vesti.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Glossy
FOTO: Instagram Printscreen

 

- Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: "Bože, koliko je lepo."

 

Glumica se porodila carskim rezom, a tokom trudnoće se borila sa trudničkim dijabetesom, o čemu je javno govorila:

 

-Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaj moram odmah da se vratim u pozorište