isprobajte

6 sastojaka i 1 trik daju savršeno jelo: Punjene šampinjone ćete toliko zavoleti da ćete ih poželeti svaki dan na trpezi

Jelo na koje niko ne ostaje imun kada ga samo jednom proba, opčiniće vas toliko da ćete želeti da ga svakodnevno spremate, jer miris je neodoljiv. 

foto: Shutterstock/Andrey Starostin

 

 

Sastojci:

 

  • 2 kašike pavlake
  • 10 g kačkavalja
  • kašičica soli
  • kašičica bibera
  • 150 g šampinjona
  • 2 čena belog luka

 

 

Priprema:

 

Kada šampinjone otpakujete, vreme je da izvadite unutrašnjost kako bi napravili prostora za fil. 

 

Deo koji ste izvadili sitno iseckajte i pomešajte u jednoj posudi sa najpre pavlakom, a zatim dodajte so, biber, beli luk i kačkavalj. 

 

Zatim nadev stavite u pečurke, koje ćete ređati u pleh. 

 

Kada potrošite ndev, stavite pečurke na 180 stepeni i pecite 20-30 minuta.