šta mislite?

Birajte samo nju ili je pametno kominujte: 5 autfita u kojima dominira crvena nijansa

Da li je ova jarka boja vaš izbor ili ste ipak ljubiteljni nekih svedenijih, svakako ne možete ostati imuni kada vidite crvenu na ulici ili na nekoj proslavi. 

foto: Shutterstock/luanateutzi

Moda je stalno promenljiva. Novi trendovi dolaze i prolaze i u zavisnosti od sezone određene boje dolaze u trendove u jednoj sezoni, a druge tako odlaze. 

 

Nijansa koja će da bude interesantna ove sezone jeste crvena. 

 

 

Svi komadi koje budete uklapali uz ovu boju pašće u zaborav pred bojom koja odnosi svu slavu jer je veoma upečatljiva. 

 

Dakle, ako budete želeli da zasijate napolju, onda je vreme da se uhvatite za crvene komade i zasenite sve na ulici: 

 

1. Kompletan crveni autfit koji podrazumeva crvenu suknju i crvenu bluzu sa dugim rukavima koji se uklapaju uz crvene čizme je odlilčan izbor za odlazak na neki ručak sa prijateljima, pošto ćete tako iskazati svoj karakter i poslati jasnu poruku tog dana, odnosno da želite da dominirate. Ovakav autfit izbor je i Vikrotije Bekam. 

2. Uzmite široki džemper, na to dodajte duge crvene čizme od prevrnute kože i tako možete se zaštiti od hladnih dana, a ujedno i izdominirati na ulici. Dodajte i torbicu u sličnoj nijansi, izlomite kosu i spremni ste.

3. Tamnija crvena crvene, u koju se uklapaju džemper, kaput i pantalone, s upečatljivim ružem i crnom torbicom je odličan izbor za upečatljivi i pomalo alternativan izgled koji će biti zbog različitosti veoma upečatljiv. 

 

Naredna dva autfita su odličan primer kako se crvena nijansa uklapa sa komadima drugih nijansi: 

 

4. Kada uz crne pantalone uklopite crvenu bluzu i u istoj nijansi salonke dobićete savršen izgled za posao koji ne zahteva strogu formalnost i eleganciju

 

5. Uz farmerice odlično se uklapaju crvene nijanse koje su upečatljive, ako su u toj boji vaš dćemper, cipele i torbica