učimo od najboljih

Romantičan & ženstven look za minut: Trik Nine Janković za nošenje kamel nijansi koji važi svake zime

Jedna od omiljenih domaćih glumica neretko pokazuje da spada i u najbolje odevene mlade dame naše javne scene, a za svoje efektne odevne varijante koristi jednostavne modne cake koje će važiti zauvek

foto: Instagram

Stil glumice Nine Janković vrlo uspešno postiže balans u nošenju najnovijih trendova i vanvremenskih komada i kombinacija, a ni ona ove zime nije odolela kamel tonovima!

 

Šarmantna zvezda "Kalkanskih krugova" i "Ubica mog oca" pokazala je ove sezone nekoliko vrlo upečatljivih odevnih kombinacija u kojima je viđena ova boja, a u svom garderoberu, kao i svaka fashionista, ima kvalitetan dugačak kamel kaput, koji nam je pokazala tokom posete njenom rodnom Šapcu pre nekoliko meseci.

 


Međutim, pre nekoliko dana ovaj efektan komad, koji je tada nosila u ležernom spoju sa zvoncarama, ponela je na još upečatljiviji način, koji odiše elegancijom i klasičnim stilom.

 

Nina je, naime, pozirala u vrlo romantičnoj kombinaciji kamel rolke od tanjeg materijala koja je pripijena uz telo i ističe njenu vitku figuru i pomenutog kaputa vrlo dugačkih reveta i tamnobraon dugmića. Uz to je ponela ― karirani dezen kojim dominiraju braon tonovi. Glumica se opredelila za pantalone koje prate liniju noge i od kolena se postepeno šire, a one su sjajan način da se razbije eventualna monotonija kombinovanja nude nijansi.

 


Ovo je, inače, omiljeni trik vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, koja gotovo uvek kada nosi kamel kaput bira i neki karirani komad odeće ili makar aksesoar.

 

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Budući da se karo dezen obično vezuje za zimsku sezonu i uglavnom se proizvodi u bojama koje spadaju u jesenju i zimsku paletu boja, vrlo je pogodan za kombinovanje s kaputima svih nijansi braon boje, naročito najsvetlijih i takvi komadi deluju kao snažan statement detalj.