sećate li se?

Od tada se promenilo skoro sve: Ovo je PRVA fotografija koju je Jelena Karleuša objavila na Instagramu

Srpska pevačica Jelena Karleuša je, posle Novaka Đokovića, najpraćenija poznata ličnost iz Srbije na popularnoj društvenoj mreži, budući da je 2,5 miliona ljudi svakodnevno u korak s njenim životom i stilom. Danas njene objave odmah dobijaju po više desetina hiljada lajkova, ali kada je Instagram tek bio u začetku prva fotografija koju je Jelena objavila imala je tek oko šest hiljada. Pogađate li koja je to fotka?

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde u ovom trenutku ima nešto više od 2.471.100 pratilaca i gde gotovo svakodnevno objavljuje prizore iz svoje svakodnevice, s nastupa, kao i one koje svedoče o njenom modnom stilu.

 

Ona nije slučajno najpraćenija domaća zvezda posle najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića — svaka Jelenina objava privlači mnogo pažnje javnosti, a pored fotografija i snimaka u vezi s njenim poslom, pevačica ponekad podeli i poneku fotografiju koja govori o tome kako izgleda njen privatni život.

 

Upravo je takva i prva fotografija koju je Karleuša objavila na Instagramu — ona je podelila kako njene ćerkice Atina i Nika uživaju u bazenu i napisala: „Moje sve“.

 

foto: Instagram

Od tada je prošlo devet godina, a dok su se Nika i Atina značajno promenile i porasle, za njihovu mamu vreme kao da je stalo!

 

FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
FOTO: Antonio Anhel/ATA images
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Antonio Anhel/ATA images
FOTO: Instagram