NIJE JOJ LAKO

"Volela bih da je moja porodica danas na okupu": Jelena Đoković podelila dirljivu uspomenu sa Novakom na Božić (FOTO)

Đokovićeva istiće da se ona i Novak trude da poštuju sve praznike i očuvaju tradiciju u svom domu, ali ove godine nisu uspeli da budu zajedno.

 


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković najveći hrišćanski praznik Božić obeležiće u krugu porodice, ali bez voljenog Novaka, s obzirom na to da je on u zadržan u imigracionom hotelu u Australiji, a uskoro bi trebalo da bude vraćen u Srbiju, ukoliko se ne donese odluka da može zaigrati na "Australian Openu".

 

Baš na veliki praznik Jelena je poslala dirljivu poruku putem svog Instagram profila, a fotografija na kojoj pozira sa Novakovom i njihovim ljubimcem dokazuje da su ljubav i podrška jedini važni u životu.

 

Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva — napisala je i dodala:

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.

 

Novakovi roditelji Badnje veče proveli su u  Hramu Svetog Save na Božićnoj liturgiji u ponoć. Srđanu i Dijani veoma teško pada nezavidna situacija u kojoj se njihov sin trenutno nalazi, ali se nadaju najboljem.

 

foto: MILAN MARIČIĆ/ATAIMAGES