za party devojke

Šta obući za Novu godinu? Tamara Kalinić ima najzabavniju ideju koju smo videli ovih dana

Boja, dizajn, dužina, detalji... Baš sve na ovom komadu odeće poručuje da je savršen za devojku koja će u 2022. godinu zakoračiti plešući... i nastavlja da đuska do zore!

foto: Instagram

Najpoznatija srpska influenserka i jedna od najpopularnijih na svetu u ovom poslu bez sumnje je Tamara Kalinić, svačija omiljena trendseterka, koja ne može da omane ni u jednoj prilici. Bilo da šeta ulicama Beograda, iz prvih redova prati revije na Nedelji mode u Milanu ili pozira na crvenom tephu u Kanu, naša Tamara je na visini modnog zadatka, pa smo jedva čekali da vidimo šta nam sprema u prazničnim danima.


Iako je pandemija virusa korona poremetila party sezonu, koja obično nastupa krajem decembra i početkom januara, Tamara je ušla u odgovarajuće raspoloženje i spremna dočekuje dane pred nama.

 

Spremna sam da spavam duže i provedem noći u šljokičastim haljinama — poručila je ona.


Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju modela toalete koja ju je očarala, a u pitanju je mini-haljina svetlozelene boje koju potpisuje milanski brend The Attico.

 

 

Komad koji je toliko oduševio čuvenu Srpkinju da je podelila više fotografija i snimak na kojima ga nosi jeste naizgled obična haljina za noćni provod čija cena iznosi čak 1.1760 evra. Prekrivena je šljokicama u obliku diska i zabavan "obrt" u dizajnu koktel-haljina, a ono što se ne vidi od mnođštva svetlucavih detalja jeste da je napravljena od 100 % svile, dok je postavljena viskozom. Ovaj zabavan večernji model vezuje se oko vrata i ima izrez U-oblika, a poseban detalj jeste šlic koji dodatno vizuelno produžava noge.


Tamara je napre podelila fotografije na kojima pozira u ovoj toaleti na balkonu s pogledom na Ajfelov toranj, da bi dva dana kasnije objavila simpatičan snimak čija je glavna zvezda upravo ova haljinica.

 


Kad završiš posao u pet i zvanično započneš prazničnu sezonu u šest — napisala je influenserka.