astro prognoze

Obratite pažnju na ovih 6 ASTRO datuma: Mesečni horoskop za vladavinu Strelca (od 22. novembra do 22. decembra)

Horoskop za narednih mesec dana donosi nam pregršt uzbudljive energije, ljubavi i strasti

foto: Shutterstock

Od 22. novembra nam neumoljivo stiže vladavina Strelca, a u ovom moćnom astrološkom periodu obratite pažnju na datume koji nam određuju mesečni horoskop za narednih trideset dana.

 

 

  • 22. novembar

 

Sunce ulazi u znak Strelca.

 

Kada Sunce napusti vodeni znak Škorpije u pređe u vatrenog Strelca, na red dolaze avanture, isplivava radoznao duh, nove informacije i strast. 

 

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

 

  • 22/23. novembar

 

Mesečevo kolebanje

 

Tačka između pomračenja donosi nesigurnost, preispitivanje i suočavanje s prošlošću. Pazite na to koja vrata otvarate, jer energija Meseca donosi velike promene i ključne preokrete. Ne radite ništa na prvu loptu. Ostvarićete svoje snove.

 

  • 28. novembar

 

Konjunkcija Sunca i Merkura

 

Počinje novi ciklus Merkura, odnosno superiorna konjunkcija. Obnavljanje sledi na svakom planu. Sagledaćemo stvari jasnije, realnije. Nalazimo inspiraciju i novu nadu.

 

  • 29/30. novembar

 

Spoj Veste i Sunca

 

 Asteroid Boginje, Vesta se poravnava sa Suncem. Ovo aktivira novu energiju, plamen, sekusalno oslobađanje. Imaćemo priliku da izrazimo seksualnost, nađemo nezavisnost, povežemo se da svojim unutrašnjim ja.

 

foto: Olesya Kuprina/Shutterstock

 

  • 30. novembar

 

Sekstil Venere i Neptuna 

 

Sledi nam isceljenje srca i novo buđenje. Planeta ljubavi nam donosi mnogo noviteta na ovom polju i divnu energiju. Brinite o sebi i svojim voljenima.

 

  • 1. decembar

 

Neptun kreće direktno

 

Stiže nam nalet nove energije, veliku kreativnost, a kako nedelje budu išle, osećaćemo kao da smo progledali na nekom životnom polju.