kraj drame

Ona s njim prevarila muža, a onda je on PREVARIO NJU: Evo kako se završava sapunica najkontroverznijeg para u fudbalu

I ptice na grani čule su priču o Vandi Nari, koja je fudbalera Maksija Lopeza, s kojim ima trojicu sinova, prevarila s njegovim kolegom i prijateljem Maurom Ikardijem, a potom se udala za mlađeg sportistu, dobila s njim dve ćerke i uspostavila kontrolu nad njegovom karijerom. Ispostavilo se da tu nije kraj ove drame.

foto: Profimedia

Argentinka s adresom u Italiji Vanda Nara (34) bez sumnje je supruga fudbalera o kojoj se najviše priča i piše proteklih godina, a sada je ona ponovo u centru pažnje.


Kako se pisalo proteklih dana u francuskoj štampi, fudbaler Pari Sen Žermena Mauro Ikardi je prevario svoju dragu, koja s decom stanuje u Italiji, a ona je potom na Instagramu objavila:


Još jedna porodica koju si uništio zbog kur*e.


Lepotica, koja je i menadžerka Ikardiju, potom je prestala da prati supruga na Instagramu, a italijanski list Gazzetta dello Sport piše da se Vanda poverila rođaci da je "sada razvedena žena".

 

foto: Instagram

Navodno je za sve kriva neizmenovana argentinska glumica, na čiji je šarm Ikardi pao.


Međutim, evropski mediji sada javljaju da ipak ima nade za pomirenje Vande i Maura. Fudbaler, u svakom slučaju, ne odustaje od pokušaja da se pomiri sa suprugom i "otpratio" je na Instagramu sve osim, pa čak i najbliže prijatelje i članove porodice, i ne prestaje da objavljuje Vandine fotografije i piše o njihovoj ljubavi i porodici. Njegove novije objave sugerišu i da je dobio oproštaj.


Hvala ti, ljubavi moja, što nastavljaš da veruješ u ovu prelepu porodicu, hvala ti što si motor u našim životima ― poručio je sportista. ― Volim te. Koliko samo boli kad povrediš nekoga koga voliš! Rane se zacele tek kad dobiješ oproštaj od onih koje si povredio. Drži me čvrst, Vanda, i nikad me ne puštaj.

 


Potom se i Nada oglasila podelivši nekoliko fotografija s Ikardijem uz poruku:


Ja brinem o svojoj porodici. O k*******a sam život.


Podsetimo, Vanda Nara je godinama bila u braku s fudbalerom Maksijem Lopezom, od koga se rastala 2013. godine i s kojim ima sinove Valentina, Benediktra i Konstantina.

 

foto: Profimedia

Tada se šuškalo, a potom je potvrđeno da je se njihova ljubav okončala Vandinom preljubom ― i to, ni manje ni više, nego s njegovim kolegom i prijateljem Maurom Ikardijem. Fudbaler nije krio da je zaljubljen u Naru, a u svojoj knjizi je ispričao kako se se između njih rodile emocije.

 

Dan pre nego što sam krenuo na prijateljsku turneju u Sjedinjene Države, dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen jer sam obično pričao s Maksijem, ne s njom. Pitala me je mogu li da joj kupim ajped u Americi jer još uvek nije mogao da se nabavi u Italiji. To me je podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet ili je samo tražila izgovor da stupi u kontakt sa mnom? — napisao je Mauro.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Kada sam se vratio u MIlano, jedna od prvih stvari koje sam uradio jeste da se javim Vandi. Pošto sam morao da joj dam ajped, to je bio savršen izgovor. Mnogo smo se dopisivali, a u to vreme smo počeli da razgovaramo o nama mnogo slobodnije. Napisala mi je: "Mauro, idemo do Eolskih ostrva s Gonzalom Begresiom i njegovom ženom. Zašto ne bi krenuo s nama?" — otkriva Ikardi. — Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao sam na kauču i slušao rege, Vanda se niotkuda pojavila i sela pored mene, bez imalo srama. U to vreme, njena veza s Maksijem Lopezom bila je pri kraju.


Već sledeće godine, Vanda i Ikardi su se venčali, a uskoro su dobili dve ćerke — Frančesku i Izabelu. Lepotica je potom postala agentkinja svom suprugu i dogovorila mu vrlo unosan transfer u Pari Sen Žermen, a ona je odabrala da ostane u Italiji s decom.


Mauro je poneo mali kofer, a ostalo je ostavio meni. Deca nam idu u školi u Italiji, tako da ćemo sad živeti između Milana i Pariza. Od sve tri opcije koje smo imali, PSŽ je bio najgora za mene, jer moram da ostanem u Milanu s decom. Ipak, razmišljali smo šta je najbolje za njega, bilo je ponuda iz Italije i to bi svakako bilo lakše za mene, ali... — rekla je u vreme kada je Ikardi otišao u Paris Vanda.


Da li je to dugoročno dobro rešenje, ostaje da se vidi. Jedan ogroman problem su, po svemu sudeći, rešili!