njemu je najbolja

Zameraju joj i kako izgleda i kako se obukla: Glumac se pojavio s devojkom i NALJUTIO žene jer ona nije tipična lepotica

Rege-Žan Pejdž (33), koji je osvojio srca publike, naročito njenog ženskog dela, ulogom u seriji Bridgerton, ne pojavljuje se često s devojkom, ali svaki put privuče pažnju.

foto: Profimedia

Glumac Rege-Žan Pejdž je pre dve večeri prisustvovao premijeri filma "Magbetova tragedija" na 65. London film festivalu, a društvo na crvenom tepihu praviila mu je Emili Braun (30), kopirajterka iz Engleske.


Rege i Emili izgledali su vrlo elegantno — on je odabrao klasično odelo, a ona dugačku crnu haljinu, ali njihove fotografije nisu po volji glumčevim obožavateljkama, koje veruju da on "može da nađe bolju".

 

"Rege, ja te molim da otvoriš oči", "Sandale i kaput? Seljanka", "Izgleda deset godina starije od njega", "Razočarana sam time koliko je ova devojka prosečna", "Stvarno je i mogao i morao da nađe bolju", "Šta će mu ona", "Mogla je malo i da se, šta znam, dotera"... neki su od komentara na račun Emilinog izgleda.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Emili se možda ne uklapa u holivudske standarde i nije tipična lepotica kakvu viđamo na crvenom tepihu, ali svojim kvalitetima je uspela da skrene pažnju poznatog glumca na vrhuncu njegove popularnosti. Ona godinama radi kao kopirajterka za poznate svetske brendove, a obično se kloni javnosti, pa nema čak ni profile na društvenim mrežama. Svojevremeno su mediji pisali o tome da ona igra fudbal za humanitarnu organizaciju Fudbal bez granica, čiji je cilj da iskoristi popularnost ovog sporta u edukaciji mladih ljudi.

 

S Regeom je počela da se viđa početkom ove godine, prvi put su uhvaćeni u februaru, a paparci ih veoma retko viđaju zajedno. Par obično zajedno posećuje okupljanja slavnih, ali Emili uglavnom ne vidimo da pozira foto-reporterima već samo prođe i sačeka svog dečka dok on završi ovaj deo svog posla i odbija da daje izjave. Ni sam Pejdž nije komentarisao njihovu vezu, niti otkrivao previše detalja, ali u skoro svakoj prilici u kojoj ga vidimo drži Emilinu ruku u svojoj.