(FOTO)

ŠUŠKA SE I DA BI MOGAO BITI NOVI DŽEJMS BOND! Ovaj lepotan je od anonimnog glumca postao SENZACIJA KOJA JE ZALUDELA SVET

0

Širom sveta se bruji, piše i priča o britanskoj seriji "Bridžerton", koja je za jako kratko vreme oborila sve rekorde gledanosti..

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema podacima koji su nedavno objavljeni, "Bridžerton" se odgledao u više od neverovatnih 83 miliona domaćinstava, a od glumaca koji su do skoro bili sasvim anonimni načinjena je prava senzacija.

 

Pored glavne glumice Fibi Denevor, ubedljivo najviše pažnje privukao je Rege Džin Pejdž (31), koji je odigrao ulogu Sajmona, vojvode od Hejstingsa, koji je osvojio lepu naslednicu ugledne porodice, Dafne Bridžerton.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pejdž je za jako kratko vreme od relativno anonimnog glumca postao čovek za kojim su mnoge žene sveta izgubile glavu! On je pokazao svoje zgodno telo, a nije tajna da "Bridžerton" obiluje eksplicitnim scenama u kojima glumi Rege Džin Pejdž.

 

Njegov otac je britanski sveštenik, a majka medicinska sestra iz Zimbabvea, pa je, tako, odrastao na dve relacije.

 

Kada su u pitanju eksplicitne scene u seriji, glumac kaže da je upozorio celu porodicu, osim jedne rođake.

 

 

 

"Imamo porodičnu grupu na Vacapu, a sve sam upozorio na petu epizodu osim jedne rođake. Odjednom su mi počele stizati poruke od nje. Napisala mi je: 'Morala sam mnogo puta tokom gledanja serije taktički da sebi kuvam čaj, ali i onda kad bih se vratila, scena bi još trajala! Onda sam opet morala da idem da kuvam novu vodu za čaj'", pričao je Pejdž.

 

Iako je tek nedavno postao slavan, Rege Džin Pejdž već sada važi za jednog od potencijalnih kandidata koji bi mogli da zamene Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda. Prema mnogim anketama, ovaj glumac ubedljivo vodi, a jasno je zbog čega mnoge dame žele da baš njega vide u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta!

 

 

makonda-tracker