šale ne prestaju

Imao je DECENIJU ŠANSI — i prokockao ih! Bivši dečko Kortni Kardašijan na meti podsmeha tviteraša nakon njene veridbe

Najstarija od sestara Kardašijan, za koju se oduvek veruje da je protivnica braka, posle samo devet meseci zabavljanja rekla je "da" poznatom muzičaru, a svi se pitaju kako se zbog toga oseća njen bivši partner i otac njene dece

foto: Profimedia

Kortni Kardašijan i bubnjar benda Blink 182 Travis Barker u vezi su od januara ove godine, a par ne krije da je opijen ljubavlju i da veruje da su jedno u drugom pronašli srodne duše. Zato i nije toliko iznenađenje što je muzičar zaprosio Kortni, i to na veoma romantičan način — odveo ju je na plažu punu crvenih i belih ruža tokom zalaska sunca i pitao je da se uda za njega.


Travis je odveo Kortni do plaže, gde su bili crveni i beli cvetni aranžmani u obliku srca. Bilo je baš romantično. Videlo se da se Kortni smeje od uha do uha i da je nije mogla da veruje šta se dešava koliko je bila iznenađena — rekao je izvor koji je prisustvovao ovom činu.

 

foto: Profimedia

Ipak, mnogi su iznenađeni što je Kortni rekla "da" jer je godinama odbijala da se uda za Skota Disika, s kojim je zvanično bila u vezi od 2005. do 2015. godine i s kojima ima troje dece: Penelope, Mejsona i Rejna. Na društvenim mrežama, otkako je objavljeno da su se Travis i Kortni verili, ne prestaju da se nižu šale na Disikov račun,a uglavnom se odnose na to što on najverovatnije ljubomoran i na to što se obično viđa s vrlo, vrlo mladim devojkama.

 

Skot Disik na putu da se vidi s još jednom tinejdžerkom nakon što je saznao da se Kortni verila — našalila se jedna obožavateljka Kardašijanovih.

Skot Disik traži devetnaestogodišnjakinju koju će odvesti na Kortnino i Travisovo venčanje — napisala je druga.

Skot Disik upravo sad — našalio se jedan tviteraš.

Skot Disik dok upravo sluša Easy on Me od Adel — napisala je jedna Sesilija.

Skot Disik kada sazna da su se Kortni Kardašijan i Travis Barker verili posle manje od godinu dana veze — piše izvesni Rič.

Takođe, mnogi su se osvrnuli na to što je Kortni godinama odbijala da se uda za Disika.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Skot Disik je tretirao Kortni kao smeće celu deceniju. To je dokumentovano, svi smo videli.  A ljudi i dalje žele da oni budu zajedno? Zašto, zato što je ponekad duhovit? Tako sam srećan što taj manipulator na kraju nije dobio šta je želeo — piše neko.