samo za zavodnice

U njoj je nemoguće ne biti u CENTRU PAŽNJE: Severinina mini-haljina za tople crnogorske večeri

Kada je u pitanju hrvatska pevačica Severina, prva asocijacija na nju je muzika, ali odmah za njom nesumnjivo ide ― stil! Ona pažljivo planira svaki autfit, a ovo je jedan od boljih u poslednje vreme.

foto: Instagram

Lepa Splićanka Severina Vučković jedna je od prvih regionalnih zvezda koje su za svoje nastupe počele da spremaju posebne scenske kostime u stilu onih koje viđamo na njihovim najuspešnijim koleginicama Bijonse i Džej Lo.

 

Upravo je takvo izdanje koje je Seve ponela na nedavnom koncertu u Luštici, ali ovog puta odabrala je haljinu koju lako možemo da zamislimo i na sceni i na crvenom tepihu!


Severina, koja na Instagramu proteklih dana nije bila aktivna kao inače budući da je u slavljeničkom raspoloženju zbog povratka ravnopravnog starateljstva nad sinom, konačno je sinoć podelila fotografije nastale pred ovaj koncert.

 

Tako nam je pokazala da je za nastup u Crnoj Gori odabrala tzv. "golu haljinu", odnosno kratku toaletu napravljenu od providnog materijala, koja naglašava njenu besprekorno izvajanu figuru.

 

 

Jedna od omiljenih balkanskih zvezda opredelila se za model sa svetlucavim aplikacijama u obliku cvetova, a haljinom dominiraju baby blue i svetlosiva nijansa. Da sve bude još romantičnije i nežnije, tu su efektne trake od tila koje padaju niz telo, ali i kratke rese koje dodatno skreću pažnju na noge.

 


Severina je kombinovala ovu toaletu mini-kroja s jednostavnim srebrnim sandalama s visokim štiklama, a nakit je nenapadan i ništa manje efektan.