tako se to radi!

LEPRŠAVA SUKNJA, BOHO košulja, papuče iz snova trendseterki: Severina u letnjem autfitu savršenon za hedonističke večeri

Hrvatska pevačica poznata je po tome što prati najsvežije modne trendove, pa ne čudi što smo na njoj već videli papuče koje su najnovija opsesija influenserki

foto: Instagram

Lepa Splićanka Severina ovih dana boravi u rodnom gradu, a poseta Splitu ne može da prođe bez uživanja u čarima po kojima je ovaj jadranski grad poznat!
Popularna pevačica objavila je na svom profilu fotografiju koja je tom prilikom nastala i na kojoj ona sedi na kamenim stepenicama i uživa u piću.


Lepo je sesti na stepenice i posmatrati život ― napisala je Severina u opisu ove fotografije.

 


Pevačica je izgledala uobičajeno zanosno u tipičnoj letnjoj odevnoj varijanti, sastavljenoj od duboke maksi-suknje tamne boje, ukrašene floralnim dezenom, i klasične bele košulje koju je vezala isopd grudi.

 

 

Severina je, uz to, ponela i papuče koje su proteklih meseci must have na fotografijama svetski poznatih influenserki i poznatih fashionista: model Oran francuske modne kuće Hermes!

 

 

Reč je o kožnom paru obuće izrađenom u minimalističkom stilu čiji je gornji deo u obliku slova H, a napravio ih je Pjer Hardi još 1997. godine, za kolekciju pod nazivom Year of Africa.