Pozajmite je od dečka!

Stoji SVIMA, lako se kombinuje: Evo kako da izgledate trendi i zavodljivo u klasičnoj KOŠULJI NA PRUGE

Ova košulja "na listi" je uniseks komada garderobe, jer je nešto potpuno nesvakidašnje

foto: Shutterstock

Postoji određena garderoba koja savršeno pristaje i muškarcima i ženama, pa tako po koji komad uspe da se progura "na listu" uniseks modela.

Moda napreduje u pogledu univerzalizacije komada tako da se u poslednje vreme, na sreću, mogu videti isti komadi i na ženama i na muškarcima

 

Jedan od takvih komada jeste i košulja na pruge koja savršeo pristaje svima. Ona je venvremenski hit i u svakom trenutku je možete poneti na bilo koju proslavi, a da se uz to odlično kombinuje uz bilo koji drugi odevni predmet. 

 

Tako da se neretko dešava da žene kupuju ovakav model košulje na muškom delu, a nije strano ni to da pozajmljuju isti od svojih prijatelja ili partnera. 

 

Žene košulju na pruge mogu nositi i uz farmerice, pantalone, ali ukoliko je malo duža ona može ići i samostalno. Ako je dovoljno duga ispod nje se ne mora nositi dodatni komad, ali ako ima potrebe za tim onda je najbolje obući kratki šorts. Košulja se savršeno uklapa i uz sportske komade, tako da je super kombinacija za obući helanke ispod.