Čak i početnici će uspeti da je pripreme bez pogovora.
Iako niste vrsni poslastičar, a želite da obradujete članove porodice, donosimo vam recept za najukusniju, letnju tortu.
Sastojci:
300 g mlevenog keksa
kakao organski
150 g margarina
3 kašike pirinčanog sirupa
5 kašika sojinog mleka
Spekulos krem
Maskarpone sir 200 grama
200 grama šećera u prahu
200g crne čokolade
Podloga:
Mleveni keks pomešati sa margarinom, kakaom, dodati pirinčani sirup i sojino mleko, sipati u odgovarajući kalup.
Fil:
200 grama Sepkulas krema umutiti mikserom sa Maskarpone sirom, dodati šećer u prahu.
Kada dobro umešati preliti u kalup i staviti dva sata u frižideru. Nakon što se ohladi otopite crnu čokoladu i prelijete preko torte.
Možete je ukrasiti listićima badema, lešnika ili voćem.